Schrijf je nu in voor de volgende Open Praktijkdag Uden!
Schrijf je nu in voor de volgende Open Praktijkdag Uden!

Heb je een praktijk die ook door heel Uden gezien zou moeten worden?
Wil je graag deel uitmaken van een sterk netwerk van praktijkhouders in Uden?

Voor de OPU op 11 april 2021 hebben zich 36 praktijken ingeschreven!
Inschrijven voor deze datum is niet meer mogelijk.
Wel kun je ons alvast laten weten dat je interesse hebt voor een volgende keer. Mail ons, dan houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen voor de volgende OPU.
Of schrijf je direct in via het inschrijfformulier op de site!

11 April 2021 Open Praktijkdag Uden
11 April 2021 Open Praktijkdag Uden

Na een groot succes van vorig jaar is er ook dit jaar weer een Open praktijkdag in Uden.
Tijdens deze dag zetten praktijken die Udenaren van binnen of van buiten een beetje mooier maken de deuren open. Inmiddels hebben 36 praktijken zich aangemeld. De deelnemende praktijken presenteren zich hier met hun aanbod. De nieuwe datum van deze dag wordt later op deze site bekend gemaakt.

Yogable

Yogable staat voor pure mindful hatha yoga. Voor elke leeftijd beweging zonder prestatie en met bewustwording van jezelf.

Saswithayoga voor volwassenen is een vorm van hatha yoga die uitgaat van de eenheid van lichaam en bewustzijn waarbij de adem de verbinding vormt.

55 plus yoga is yoga waarbij je oefent binnen je eigen bewegingsmogelijkheden. Soms met stoel ter ondersteuning en altijd met voldoende uitdaging voor lichaam en geest.

Kidsyoga, is met vrolijke lessen op leeftijdsniveau. Kinderen leren van alles over zichzelf door beweging en ontspanning in beeldende thema’s.Jongerenyoga zet jongeren in hun kracht. Stevige lessen, waarbij het lichaamsbewustzijn helpt om stevig in je schoenen te staan.

Workshops, themalessen en proefles informatie, vind je op www.yogable.nl

Je mag bij Yogable complete lessen verwachten met beweging, adem, ontspanning, concentratie en bewustwording.
De adem heeft in de Saswitha yoga een belangrijke plek in de oefeningen. We gebruiken de adem als dragende kracht in de beweging. Het is de adem die je met je beleving verbindt. En zo jezelf ten diepste laat ervaren.

Ayurvedische massage is onderdeel van de Ayurvedische gezondheidsleer. Het kan je helpen bij de fysieke ongemakken en op subtieler niveau wordt door ayurvedische massage prāna (levensenergie) gestimuleerd en worden blokkades in marma’s (drukpunten) opgeheven.

Yogable is goed bereikbaar in hartje centrum Uden, in de rustige yogazaal van:
Flow Uden aan de Nieuwe Markt 3c.

Tijdens de Open praktijkdag op 11 april laat ik je graag kennismaken met verschillende kruiden oliën die ingezet worden bij de massage en met yoga in een kennismaking les. Hiervoor kan je inschrijven via info@yogable.nl