Inmiddels de 5e OPU!
Inmiddels de 5e OPU!

Heb je een praktijk die door heel Uden gezien zou moeten worden?
Wil je graag deel uitmaken van een sterk netwerk van praktijkhouders in Uden en omgeving?

Doe dan mee met de Open Praktijkdag Uden op 10 april 2022.
Schrijf je direct in via het inschrijfformulier op de site, dit kan tot 31 oktober 2021!

10 April 2022 Open Praktijkdag Uden
10 April 2022 Open Praktijkdag Uden

Na een groot succes van vorig jaar is er ook komend jaar weer een Open Praktijkdag in Uden.
Tijdens deze dag zetten praktijken de deuren open voor geïnteresseerden.
Ben je nieuwsgierig naar het aanbod van de praktijken in Uden en omgeving? De deelnemende praktijken presenteren zich hier met hun aanbod.

Vivendy

* Naast trainingen voor HSP kinderen én volwassenen kun je bij mij terecht voor een diepgaand coaching-traject waarin we jouw blokkades opsporen en transformeren om bewust en vrij te kunnen leven.

*COACHING
Alles wat er in en om jou gebeurt vertelt een verhaal over jou. Een verhaal dat je niet kent omdat je het je nog niet bewust bent en ervoor zorgt dat je niet verder kunt in je ontwikkeling. Als een verhalenverteller help ik je het verhaal dat zich in jouw onbewuste bevindt te ontvouwen, maak ik de vertaalslag van scene naar scene om vervolgens helemaal tot aan de kern te komen van de blokkade waar je in het NU tegenaan loopt. En door dan die kern te transformeren kun jij je pad verder bewandelen, het pad van een vrij en zinvol leven.
Ben jij er klaar voor jouw proces aan te gaan en bewust alle aspecten in jouw universum aan te kijken, dan begeleid ik je graag hierin

*TRAINING
Hooggevoeligheid of -sensitiviteit kan heel lastig zijn maar als je er mee leert omgaan – als je weet wat het is en hoe je er juist je Superkracht van kunt maken, dan wordt alles een heel stuk makkelijker en leuker!

Omdat ik het zo herken, op verschillende manieren van dichtbij mee heb gemaakt en weet hoe die kinderen zich voelen, heb ik er mijn missie van gemaakt om hooggevoelige en hoogsensitieve kinderen én volwassenen zich veilig en gelukkig te leren voelen. Want wat is er belangrijker dan dat?!

Tot ziens op de Open Praktijkdag Uden, je kunt me dan vinden in Flow Uden, Nieuwe Markt 3c.

lieve groet,
Wendy Langens I Vivendy
06-28184807 | wendy@vivendy.nl | www.vivendy.nl