Inmiddels de 5e OPU!
Inmiddels de 5e OPU!

Heb je een praktijk die door heel Uden gezien zou moeten worden?
Wil je graag deel uitmaken van een sterk netwerk van praktijkhouders in Uden en omgeving?

Doe dan mee met de Open Praktijkdag Uden op 10 april 2022.
Schrijf je direct in via het inschrijfformulier op de site, dit kan tot 31 oktober 2021!

10 April 2022 Open Praktijkdag Uden
10 April 2022 Open Praktijkdag Uden

Na een groot succes van vorig jaar is er ook komend jaar weer een Open Praktijkdag in Uden.
Tijdens deze dag zetten praktijken de deuren open voor geïnteresseerden.
Ben je nieuwsgierig naar het aanbod van de praktijken in Uden en omgeving? De deelnemende praktijken presenteren zich hier met hun aanbod.

Van Toor Coaching

Ons aanbod
Herken je een of meer van deze symptomen? Ruzies met je partner, confrontaties met (een van) je ouders of kinderen, boosheid, verdriet, machteloosheid, slapeloosheid, lichamelijke onrust, psychische klachten, niet lekker in je vel zitten, onzeker zijn, jaloezie, spijt, rancune.

We bieden je een huiselijke sfeer en veilige setting om met bovenstaande patronen aan het werk te gaan en ze te doorbreken. We geloven erin dat alles met elkaar verbonden is en gezien moet worden. Om in je kracht te staan en een diepe verbinding te kunnen hebben met de mensen om je heen is het belangrijk dat je de juiste plek inneemt in je gezin en de wereld om je heen. Daarbij hoort ook de balans tussen geven en nemen.

Waarden die voor ons hoog in het vaandel staan zijn integriteit, vertrouwen, openheid, geborgenheid, empathie, waarnemen zonder oordelen, genieten van het leven, gezond leven, plezier, geluk, autonomie, eerlijkheid, waardigheid.

We werken zowel 1-op-1 als in groepsverband, met veel praktische oefeningen. Samen geven wij cursussen familieopstellingen en verbindende communicatie en organiseren we familieopstellingendagen. We geven zowel avond- als meerdaagse cursussen.

Daarnaast geeft Ingrid verschillende soorten ontspanningsmassages, die ook blokkades oplossen.
In de 1-op-1-begeleiding heeft Ingrid affiniteit met pubers, jonge moeders (met hun gezin) en vrouwen in de overgang.
Toine ondersteunt je bij zakelijke en persoonlijke uitdagingen, zowel individueel als met je team.
Ingrid organiseert in samenwerking met anderen verschillende dagen/weekenden, zoals moeder-dochterweekend, weekend voor partners, familieopstellingen samen met een paardencoach.

Als je door Corona niet op de gewenste manier afscheid hebt kunnen nemen van een geliefde is mogelijk machteloosheid, verdriet, frustratie, pijn of spijt ontstaan. In een familieopstelling kunnen deze gevoelens alsnog een plek krijgen.

We hopen je te ontmoeten!

Ingrid & Toine
Van Toor Coaching
www.vantoor-coaching.nl | info@vantoor-coaching.nl
Breukrand 303, 5403 LH Uden, 06-51429392