Schrijf je nu in voor de volgende Open Praktijkdag Uden!
Schrijf je nu in voor de volgende Open Praktijkdag Uden!

Heb je een praktijk die ook door heel Uden gezien zou moeten worden?
Wil je graag deel uitmaken van een sterk netwerk van praktijkhouders in Uden?

Voor de OPU op 11 april 2021 hebben zich 36 praktijken ingeschreven!
Inschrijven voor deze datum is niet meer mogelijk.
Wel kun je ons alvast laten weten dat je interesse hebt voor een volgende keer. Mail ons, dan houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen voor de volgende OPU.
Of schrijf je direct in via het inschrijfformulier op de site!

11 April 2021 Open Praktijkdag Uden
11 April 2021 Open Praktijkdag Uden

Na een groot succes van vorig jaar is er ook dit jaar weer een Open praktijkdag in Uden.
Tijdens deze dag zetten praktijken die Udenaren van binnen of van buiten een beetje mooier maken de deuren open. Inmiddels hebben 36 praktijken zich aangemeld. De deelnemende praktijken presenteren zich hier met hun aanbod. De nieuwe datum van deze dag wordt later op deze site bekend gemaakt.

Sweet Goodbyes

Heb je een dierbare verloren en blijf je hierom rouwen? Of kom je niet voorbij je verdriet na een andere vervelende gebeurtenis? Voel je de behoefte aan ondersteuning om de draad weer op te pakken? Dan kan ik als rouw- en verliesbegeleidster je daarbij helpen.

In het geval van rouw of verlies nemen mensen vaak onbewust een rugzak met zich mee. Ik kan helpen deze rugzak weer lichter en dus dragelijk te maken. Hoe ik dat doe, is steeds weer anders. Ieder mens is immers anders, net als elk verlies. De ene keer volstaat praten over het verlies, de andere keer begeleid ik mensen aan de hand van wandel- of creatieve sessies. Vooral kinderen zijn vaak nog zo kwetsbaar. Een juiste begeleiding voor hen kan het later in het leven vastlopen voorkomen.

Ter aanvulling heb ik mij gespecialiseerd op het gebied van Access Bars® behandelingen waarmee ik door zachte aanraking van 32 specifieke punten op je hoofd de energie weer kan laten stromen waardoor blokkades in je lichaam worden afgevoerd. Dit helpt bij het proces van ‘loslaten’.

Regelmatig geef ik webinars over rouw en met het aanbieden van online trainingen. Om mijn aanbod nog verder uit te breiden verdiep ik me op het moment in de hypnotherapie.

Wie ik ook voor me heb, volwassenen of kinderen, ik doe mijn werk altijd met veel passie. Het is heel bijzonder dat ik mensen mag helpen in een kwetsbare periode en daar zet ik mij dan ook voor de volle honderd procent voor in. Als mens, betrokken en met veel kennis en eigen ervaring. Kun je dus wel wat hulp gebruiken bij jouw rouw- en verliesproces, vraag om hulp en investeer zo in jezelf!

Sweet Goodbyes – Amanda van den Hurk

Beatrixstraat 1, 5473 EG Heeswijk-Dinther

www.sweetgoodbyes.nl / info@sweetgoodbyes.nl / 06-15200481