Inmiddels de 6e OPU!
Inmiddels de 6e OPU!

Dit jaar vindt alweer de 6e editie van de Open Praktijkdag in Uden plaats.
Ben je nieuwsgierig naar de deelnemende praktijken? Op deze site stellen zij zich alvast aan je voor.
Wil je meer weten over hun werkwijze en aanbod? Kom dan een kijkje nemen op 16 april 2023!

16 april 2023 Open Praktijkdag Uden
16 april 2023 Open Praktijkdag Uden

BEN JIJ NIEUWSGIERIG NAAR HET AANBOD VAN DE PRAKTIJKEN IN UDEN EN OMGEVING?
Op 16 april 2023 openen diverse deelnemende praktijken online of live hun deuren.
Je kan op afspraak kennismaken of meedoen aan gratis workshops of behandelingen.
Zo kan jij ervaren of de behandeling of methode echt bij je past!

Sweet Goodbyes

Heb je een dierbare verloren en blijf je hierom rouwen? Voel je de behoefte aan ondersteuning om de draad weer op te pakken? Dan kan ik als rouw- en verliesbegeleidster je daarbij helpen.

In het geval van rouw of verlies nemen mensen vaak onbewust een rugzak met zich mee. Ik kan helpen deze rugzak weer lichter en dus dragelijk te maken. Hoe ik dat doe, is steeds weer anders. Ieder mens is immers anders, net als elk verlies. De ene keer volstaat praten over het verlies, de andere keer begeleid ik mensen aan de hand van wandel- of creatieve sessies. Vooral kinderen zijn vaak nog zo kwetsbaar. Een juiste begeleiding voor hen kan het later in het leven vastlopen voorkomen.

Wie ik ook voor me heb, volwassenen of kinderen, ik doe mijn werk altijd met veel passie. Het is heel bijzonder dat ik mensen mag helpen in een kwetsbare periode en daar zet ik mij dan ook voor de volle honderd procent voor in. Als mens, betrokken en met veel kennis en eigen ervaring. Kun je dus wel wat hulp gebruiken bij jouw rouw- en verliesproces, vraag om hulp en investeer zo in jezelf!

Sweet Goodbyes – Amanda van den Hurk

Beatrixstraat 1, 5473 EG Heeswijk-Dinther

www.sweetgoodbyes.nl / info@sweetgoodbyes.nl / 06-15200481