Inmiddels de 5e OPU!
Inmiddels de 5e OPU!

Heb je een praktijk die door heel Uden gezien zou moeten worden?
Wil je graag deel uitmaken van een sterk netwerk van praktijkhouders in Uden en omgeving?

Doe dan mee met de Open Praktijkdag Uden op 10 april 2022.
Schrijf je direct in via het inschrijfformulier op de site, dit kan tot 31 oktober 2021!

10 April 2022 Open Praktijkdag Uden
10 April 2022 Open Praktijkdag Uden

Na een groot succes van vorig jaar is er ook komend jaar weer een Open Praktijkdag in Uden.
Tijdens deze dag zetten praktijken de deuren open voor geïnteresseerden.
Ben je nieuwsgierig naar het aanbod van de praktijken in Uden en omgeving? De deelnemende praktijken presenteren zich hier met hun aanbod.

Sweet Goodbyes

Heb je een dierbare verloren en blijf je hierom rouwen? Voel je de behoefte aan ondersteuning om de draad weer op te pakken? Dan kan ik als rouw- en verliesbegeleidster je daarbij helpen.

In het geval van rouw of verlies nemen mensen vaak onbewust een rugzak met zich mee. Ik kan helpen deze rugzak weer lichter en dus dragelijk te maken. Hoe ik dat doe, is steeds weer anders. Ieder mens is immers anders, net als elk verlies. De ene keer volstaat praten over het verlies, de andere keer begeleid ik mensen aan de hand van wandel- of creatieve sessies. Vooral kinderen zijn vaak nog zo kwetsbaar. Een juiste begeleiding voor hen kan het later in het leven vastlopen voorkomen.

Wie ik ook voor me heb, volwassenen of kinderen, ik doe mijn werk altijd met veel passie. Het is heel bijzonder dat ik mensen mag helpen in een kwetsbare periode en daar zet ik mij dan ook voor de volle honderd procent voor in. Als mens, betrokken en met veel kennis en eigen ervaring. Kun je dus wel wat hulp gebruiken bij jouw rouw- en verliesproces, vraag om hulp en investeer zo in jezelf!

Sweet Goodbyes – Amanda van den Hurk

Beatrixstraat 1, 5473 EG Heeswijk-Dinther

www.sweetgoodbyes.nl / info@sweetgoodbyes.nl / 06-15200481