Inmiddels de 5e OPU!
Inmiddels de 5e OPU!

Heb je een praktijk die door heel Uden gezien zou moeten worden?
Wil je graag deel uitmaken van een sterk netwerk van praktijkhouders in Uden en omgeving?

Doe dan mee met de Open Praktijkdag Uden op 10 april 2022.
Schrijf je direct in via het inschrijfformulier op de site, dit kan tot 31 oktober 2021!

10 April 2022 Open Praktijkdag Uden
10 April 2022 Open Praktijkdag Uden

Na een groot succes van vorig jaar is er ook komend jaar weer een Open Praktijkdag in Uden.
Tijdens deze dag zetten praktijken de deuren open voor geïnteresseerden.
Ben je nieuwsgierig naar het aanbod van de praktijken in Uden en omgeving? De deelnemende praktijken presenteren zich hier met hun aanbod.

Samen met Ilse

Samen met Ilse, leren meebewegen!

Lekker in je vel zitten, meer balans in je leven, meer energie overhouden, keuzes maken en daar achter kunnen staan. Makkelijker leven. “Dat wil toch iedereen”, hoor ik mensen regelmatig zeggen. En daar zit juist het verschil tussen willen en ervoor zorgen dat je weet hoe je dat zelf in gang kunt zetten. Dat is waar ik ik samen met jou aan ga werken!

Verandering, in welke vorm dan ook, brengt vaak weerstand met zich mee. En verandering is er altijd en overal. Vechten, vluchten of bevriezen is dan vaak een eerste natuurlijke reactie. Om kunnen gaan met weerstand en meebewegen met gebeurtenissen en situaties, gaat niet altijd vanzelf. Het is wél iets dat je kunt leren en oefenen. Het is dan belangrijk dat je in beweging komt, erkent wat er aan de hand is en jezelf eerlijke antwoorden geeft op moeilijke vragen. Vragen waarop alleen jij het antwoord weet en waarbij ik je help.

Buiten, uit je hoofd in beweging! Al wandelend gaan we in gesprek.Samen op zoek naar jouw antwoorden. Hierdoor merk je dat je steeds sneller gaat zien wat er speelt, keuzes gaat maken en handelt vanuit vertrouwen. Je oefent je veerkracht en zult merken dat je daardoor gaat meebewegen!

Ilse van Dijk-Gianotten

Samen met Ilse

✉️ contact@samenmetilse.nl

💻 www.samenmetilse.nl

📞 06-81202770