Inmiddels de 5e OPU!
Inmiddels de 5e OPU!

Heb je een praktijk die door heel Uden gezien zou moeten worden?
Wil je graag deel uitmaken van een sterk netwerk van praktijkhouders in Uden en omgeving?

Doe dan mee met de Open Praktijkdag Uden op 10 april 2022.
Schrijf je direct in via het inschrijfformulier op de site, dit kan tot 31 oktober 2021!

10 April 2022 Open Praktijkdag Uden
10 April 2022 Open Praktijkdag Uden

Na een groot succes van vorig jaar is er ook komend jaar weer een Open Praktijkdag in Uden.
Tijdens deze dag zetten praktijken de deuren open voor geïnteresseerden.
Ben je nieuwsgierig naar het aanbod van de praktijken in Uden en omgeving? De deelnemende praktijken presenteren zich hier met hun aanbod.

RTT Praktijk Rapid Reset

Soms is het nodig om jezelf helemaal te resetten.

Lichamelijke en emotionele pijn transformeren naar een blijvend gevoel van VRIJHEID, dát is de passie van Anjès Meijers van Rapid Transformational Therapy praktijk Rapid Reset. Het is de tweede keer dat Anjès vol enthousiasme meedoet aan de Open Praktijkdag Uden. Ook dit jaar zal zij weer een heerlijke transformerende workshop geven, zodat de bezoekers van deze Open Praktijkdag een beetje kunnen proeven van Rapid Transformational Therapy (RTT).

RTT is een nieuwe en zeer effectieve therapie, gebaseerd op de laatste wetenschappelijke bevindingen. Het combineert principes van hypnotherapie, NLP, psychotherapie en cognitieve gedragstherapie. Deze methode is speciaal ontwikkeld voor snelle en permanente resultaten voor het herprogrammeren van emotionele en fysieke (pijn) patronen. Wat RTT zo krachtig en permanent maakt is dat deze therapievorm zich niet alleen op de symptomen richt maar juist op de onderliggende, diepgewortelde oorzaak van de problematiek.

Door gebruik te maken van hypnose wordt het mogelijk om direct toegang te verkrijgen tot het onderbewustzijn. Met de zeer krachtige RTT technieken weet Anjès, samen met de cliënt, de diepliggende oorzaken en overtuigingen van de lichamelijke of emotionele (pijn-) patronen en blokkades snel te identificeren. Vervolgens worden deze al tijdens de eerste sessie permanent getransformeerd. Het is niet voor niets ‘Rapid’. Deze techniek voorkomt de noodzaak tot langdurige therapie. Vaak is één enkele RTT sessie al voldoende om een diepgaande RESET te ervaren.

RTT is geschikt voor volwassenen en voor kinderen vanaf 3 jaar.

Het helpt bij een breed scala aan problemen. Denk hierbij aan hulpvragen rondom zelfvertrouwen, depressie, angsten, vermoeidheid, relaties, pesten, rouw, lichamelijke klachten, verslavingen, gewichtsproblemen enzovoorts. Bovendien heeft Anjès zich gespecialiseerd in vruchtbaarheid, eetstoornissen, OCD, PTSS en ‘in je eigen kracht komen te staan’. Vanuit haar (ortho-) pedagogische achtergrond werkt zij graag èn zeer succesvol met kinderen.

Anjès voert haar praktijk dagelijks vanuit Flow Uden. Tevens verzorgt zij wereldwijd therapiesessies online.

Ben je nieuwsgierig geworden, kom dan naar Open Praktijkdag Uden en ervaar hoe bevrijdend Rapid Transformational Therapy voor jou kan zijn.

Wil je meedoen aan de workshop van RTT praktijk Rapid Reset? Houd dan de Facebook pagina van Open Praktijkdag Uden goed in de gaten. Op tijd reserveren is noodzakelijk, er is immers slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

BEVRIJD JEZELF van de belemmeringen die jou ervan hebben weerhouden om te worden wie je ALTIJD HEBT WILLEN ZIJN. Dat is jouw geboorterecht. Je hebt het in je, echt!

RTT Praktijk Rapid Reset
Anjès Meijers Heere
www.rapidreset.nl | anjes@rapidreset.nl | Tel: +316 1221 48 40