Inmiddels de 5e OPU!
Inmiddels de 5e OPU!

Heb je een praktijk die door heel Uden gezien zou moeten worden?
Wil je graag deel uitmaken van een sterk netwerk van praktijkhouders in Uden en omgeving?

Doe dan mee met de Open Praktijkdag Uden op 10 april 2022.
Schrijf je direct in via het inschrijfformulier op de site, dit kan tot 31 oktober 2021!

10 April 2022 Open Praktijkdag Uden
10 April 2022 Open Praktijkdag Uden

Na een groot succes van vorig jaar is er ook komend jaar weer een Open Praktijkdag in Uden.
Tijdens deze dag zetten praktijken de deuren open voor geïnteresseerden.
Ben je nieuwsgierig naar het aanbod van de praktijken in Uden en omgeving? De deelnemende praktijken presenteren zich hier met hun aanbod.

Route Vooruit

Route Vooruit is een zorginitiatief opgericht om begeleiding en ondersteuning te bieden aan jongeren en volwassenen met angst- en stemmingsklachten. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld een depressie, burn-out of angststoornis. Vanuit professionele expertise en ervaringskennis bied ik gespecialiseerde begeleiding, hersteltrajecten en dagbesteding in de regio Uden/Veghel. Samen wordt er gewerkt aan vermindering van de klachten en herstel.

Begeleiding en ondersteuning bij:
• Depressie
• Burn-out
• Angststoornis
• Aanverwante hulpvraag

Ieder mens verdient het om op een prettige manier in het leven te staan en deel te nemen aan de samenleving. Helaas kan het gebeuren dat je op een bepaald moment in je leven in meer of mindere mate te maken krijgt met psychische problemen. Soms lukt het niet om in je eentje je problemen op te lossen en heb je daarbij hulp nodig. Vanuit Route Vooruit bied ik de hulp en ondersteuning die dan zo hard nodig kan zijn.

Over mij:
Mijn naam is Loek Marneffe (geboren in Uden, 1989) en oprichter van Route Vooruit. Ik ben opgeleid sociaal hulpverlener en heb diploma’s van de opleidingen Sociaal Cultureel Werk en een Bachelor Sociale Studies. Daarnaast heb ik door de jaren heen veel ervaring opgedaan binnen het sociale werkveld en met uiteenlopende doelgroepen gewerkt binnen verschillende organisaties.

In 2020 heb ik de stap gezet om voor mezelf te beginnen als ZZP’er en zo is Route Vooruit ontstaan. Als vrijgevestigde zorgaanbieder wil ik de mensen die ik begeleid nog beter afgestemde ondersteuning bieden die op moeilijke momenten zo hard nodig is. Geen lange wachtlijsten of intakeprocedures en eerlijke oprechte begeleiding met oog voor de persoon, dat zijn dingen die ik wil bieden.

Wil je meer weten over Route Vooruit, een vraag stellen of een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek? Kijk dan op mijn website of stuur gerust een mailtje!

Route Vooruit
Bezoekadres:
Canadasweg 13, Uden
Loek Marneffe
W: www.routevooruit.nl
E: info@routevooruit.nl