Inmiddels de 6e OPU!
Inmiddels de 6e OPU!

Dit jaar vindt alweer de 6e editie van de Open Praktijkdag in Uden plaats.
Ben je nieuwsgierig naar de deelnemende praktijken? Op deze site stellen zij zich alvast aan je voor.
Wil je meer weten over hun werkwijze en aanbod? Kom dan een kijkje nemen op 16 april 2023!

16 april 2023 Open Praktijkdag Uden
16 april 2023 Open Praktijkdag Uden

BEN JIJ NIEUWSGIERIG NAAR HET AANBOD VAN DE PRAKTIJKEN IN UDEN EN OMGEVING?
Op 16 april 2023 openen diverse deelnemende praktijken online of live hun deuren.
Je kan op afspraak kennismaken of meedoen aan gratis workshops of behandelingen.
Zo kan jij ervaren of de behandeling of methode echt bij je past!

Praktijk Groot & Krachtig

Je staat in de bloei van je leven, met een gezin, een sociaal leven en een baan. Dit in combinatie met de snelle maatschappij waarin je leeft. Die wereld kan soms overweldigend, druk en behoorlijk aanwezig zijn. Samen met al die taken die je jezelf oplegt, de gedachten die je creëert over alles en iedereen, de zorg voor je kinderen.

Overprikkeld, moe en uitgeput

Bezig zijn met morgen, de dag daarna en de dag daarna. Altijd ‘AAN’ staan. Over grenzen heen gaan, terwijl je weet dat het ook anders kan. En, daarbij jezelf soms vergeten. Misschien voel je je moe, uitgeput, gefrustreerd, overprikkeld of schuldig omdat je jezelf of je kinderen tekort ben geschoten.

Terug naar rust en vertrouwen

Je wilt graag meer energie, ontspanning en rust ervaren. Waar ik jou bij coach en ondersteun is dat je vaker bij jezelf incheckt, weet wat je nodig hebt om weer bij jezelf uit te komen in rust en vertrouwen. Je verlegt je aandacht en focus naar jezelf, zodat jij je goed gaat voelen en er voor je kinderen en omgeving kunt zijn.

Ik ga in gesprek met je, zodat je herkenning en erkenning vindt, maar ook praktische tips en tools mee kunt nemen. Ik ondersteun je als ervaringsdeskundige.

Coaching en reiki

Ter aanvulling op mijn coaching bied ik Reiki-behandelingen aan. Het mooie aan reiki is dat de energie daar naartoe stroomt waar het meest nodig is. Het helpt om jouw energie meer door te laten stromen en de blokkades die er zijn op te heffen. Het helpt voor meer rust in je hoofd, lichaam en minder overprikkeling.

Wil je graag kennis maken met me? Dan nodig ik je uit voor een gratis inspiratiegesprek, welke je via www.praktijkgrootenkrachtig.nl kunt aanvragen. Ik ontmoet je graag!

Ellen de Groot I ellen@praktijkgrootenkrachtig.nl

Kloosterstraat 49 Volkel I 06-28543489