Inmiddels de 5e OPU!
Inmiddels de 5e OPU!

Heb je een praktijk die door heel Uden gezien zou moeten worden?
Wil je graag deel uitmaken van een sterk netwerk van praktijkhouders in Uden en omgeving?

Doe dan mee met de Open Praktijkdag Uden op 10 april 2022.
Schrijf je direct in via het inschrijfformulier op de site, dit kan tot 31 oktober 2021!

10 April 2022 Open Praktijkdag Uden
10 April 2022 Open Praktijkdag Uden

Na een groot succes van vorig jaar is er ook komend jaar weer een Open Praktijkdag in Uden.
Tijdens deze dag zetten praktijken de deuren open voor geïnteresseerden.
Ben je nieuwsgierig naar het aanbod van de praktijken in Uden en omgeving? De deelnemende praktijken presenteren zich hier met hun aanbod.

Praktijk Groot & Krachtig

Bij Praktijk Groot & Krachtig sta je als moeder centraal om jezelf beter te leren kennen en begrijpen. Ellen biedt coaching, training en inspirerende video’s aan om aan de slag te gaan met je hooggevoeligheid. Als ervaringsdeskundige weet ze als geen ander dat je als gevoelige moeder rust wilt ervaren, wilt genieten van de mooie dingen, fijne gevoelens wilt ervaren, tijd voor jezelf en positieve gedachten wilt hebben. Minder denken en meer voelen.

Daarom heeft Ellen Het Rustig Leven Programma gemaakt. Een online programma om in 7 stappen naar meer rust te gaan. Je bent druk en hebt veel om handen. Je hebt de zorg voor jezelf, de kinderen en daarnaast ook je werk. Maar de vraag is: hoe lang kun je hiermee doorgaan? Want in hoeverre geef jij jezelf die rust en ontspanning die je zo hard nodig hebt?

Daarnaast heeft Ellen ook een 1-op-1 training gemaakt. Tijdens deze training ga je intensief met Ellen aan de slag door middel van de 1-op-1 coaching. In vijf maanden tijd leer je wat hoogsensitiviteit voor jou betekent. Hoe je goed voor jezelf kunt zorgen, doordat je rekening houdt met je energieboosters en energievreters. Je leert welke stappen je kunt zetten om bij jezelf te blijven, verantwoordelijkheid te nemen voor jezelf en je onderneemt die actie die bij jou past. Je leert positief over jezelf te denken.

Tenslotte heeft Ellen iedere week een nieuwe inspirerende video op het gebied van gevoeligheid. Tijdens deze video’s inspireert ze je, geeft ze tips en zet ze je aan tot nadenken over jou als gevoelige moeder.

Kijk voor het nieuwste aanbod en om Ellen beter te leren kennen op www.praktijkgrootenkrachtig.nl.

Ellen de Groot
Praktijk Groot & Krachtig
Kloosterstraat 49
5408 BB Volkel
ellen@praktijkgrootenkrachtig.nl
www.praktijkgrootenkrachtig.nl