Schrijf je nu in voor de volgende Open Praktijkdag Uden!
Schrijf je nu in voor de volgende Open Praktijkdag Uden!

Heb je een praktijk die ook door heel Uden gezien zou moeten worden?
Wil je graag deel uitmaken van een sterk netwerk van praktijkhouders in Uden?

Voor de OPU op 11 april 2021 hebben zich 36 praktijken ingeschreven!
Inschrijven voor deze datum is niet meer mogelijk.
Wel kun je ons alvast laten weten dat je interesse hebt voor een volgende keer. Mail ons, dan houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen voor de volgende OPU.
Of schrijf je direct in via het inschrijfformulier op de site!

11 April 2021 Open Praktijkdag Uden
11 April 2021 Open Praktijkdag Uden

Na een groot succes van vorig jaar is er ook dit jaar weer een Open praktijkdag in Uden.
Tijdens deze dag zetten praktijken die Udenaren van binnen of van buiten een beetje mooier maken de deuren open. Inmiddels hebben 36 praktijken zich aangemeld. De deelnemende praktijken presenteren zich hier met hun aanbod. De nieuwe datum van deze dag wordt later op deze site bekend gemaakt.

Praktijk Els van Os

Ontspannen door het leven gaan.

Bij Els komen veel mensen die niet lekker in hun vel zitten. Ze voelen zich depressief, zijn onrustig, hebben last van hun emoties. Ze hebben hierdoor vaak ook relationele problemen bijvoorbeeld op hun werk, sociale leven, in hun relatie of na het overlijden van een dierbare.

De meeste mensen zijn geneigd om eventuele spanning en pijn te negeren, maar Els vraagt hen juist om hier toe te gaan met bewuste aandacht en het helemaal te voelen. Door de “moeilijke gebieden” in zichzelf aandacht te geven ervaart iedereen dan ruimte, vaak tot hun eigen verbazing.

Meestal ligt de oorzaak van de pijn in het verleden, omdat gedragspatronen die opgebouwd zijn in de jeugd nog tot in het heden kunnen doorwerken. Als kind ben je afhankelijk van je omgeving, je past je aan, en je stopt emoties en gevoelens weg die er niet mochten of konden zijn. Het lichaam bewaart deze herinneringen in de vorm van verkrampingen of onrust. Uiteindelijk gaat het er bij Els steeds om dat de mensen zichzelf beter leren begrijpen en echt voelen wat er in hen omgaat, zichzelf accepteren zoals ze zijn.

In haar praktijk maakt Els gebruik van:
• Rebalancing
Rebalancing is een vorm van lichaamswerk, gericht op het contact maken met wie je van nature bent. Zo ontdek je wat je voelt, wat je wilt en wat je nodig hebt. In Rebalancing sessies maak ik vooral gebruik van aanraking, ademhaling en zelfonderzoek.
• Systemisch werk (via het lichaam)
Je wordt geboren in een gezin en dat gezin is zeer bepalend voor hoe jij in het leven staat. Welke plek je inneemt en waar je aan wil voldoen. Dit kan belemmerend zijn als je graag ontspannen door het leven wilt gaan. Samen gaan we kijken naar wat jou plek is, wat er wel of niet mocht zijn en hoe jij je verhoudt tot je systeem van herkomst, je familie.

Ter ondersteuning
• Bloesemremedies: Ondersteunen je geest
• Celzouten: Ondersteunen je lichaam

Tijdens de OPU kun je kennis met haar maken op de locatie van:
FLOW Uden, Nieuwe markt 3c, Uden

Contactgegevens:
Praktijk Els van Os
Ten Holtweg 1
5438 NT Gassel
06-12339266
els@praktijkelsvanos.nl | www.praktijkelsvanos.nl