Open Praktijkdag Uden activiteiten

1 maart voorstellen Praktijkhouders

Vanaf 1 maart stellen alle praktijkhouders zich voor op sociale media.
Als je de OPU volgt op Facebook, Instagram of LinkedIn, kun je kennismaken met al die mooie praktijken die Uden te bieden heeft!

19 maart presentatie praktijkhouders op OPU sociale media

Vanaf 19 maart presenteren alle praktijkhouders op de OPU-sociale media hun plannen voor 11 april. Het programma zal bestaan uit gratis online en live ontmoetingen, korte workshops of lezingen. Je kunt op deze manier laagdrempelig kennismaken met het aanbod van diverse praktijken.

Eind maart OPU presenteert zich in Udens Weekblad

Eind maart zal een grote groep deelnemers van de OPU zich presenteren in de speciale ‘Praktijken-editie’ van het Udens Weekblad. Je herkent ze aan de zin; ‘Ik doe mee aan de OPU op 11 april 2021!’

Eind maart flyer van de OPU op je deurmat

Eind maart valt ook de flyer van de OPU op je deurmat. Je vindt hierin korte, krachtige informatie over de praktijken en hun aanbod.
(Mocht je de flyer niet ontvangen hebben, stuur dan een mail naar info@openpraktijkdaguden.nl We sturen je graag een digitale exemplaar toe!)

30 maart (online) bijeenkomst deelnemende praktijken

30 maart hebben we met alle deelnemende praktijken een laatste (online) bijeenkomst, ‘Samen klaar voor de OPU’.
Op deze avond zetten wij de puntjes op de i, overleggen we en helpen elkaar waar nodig. Zo zorgen we ervoor dat alles in goed geregeld is voor jullie als bezoekers van de OPU!

11 april de Open Praktijkdag Uden 2021

11 april is het zover; de Open Praktijkdag Uden 2021!
Van 11.00u tot 15.00u zetten alle 36 praktijken hun (virtuele) deuren open.
Zo krijg jij de kans om kennis te maken met praktijken die voor jou interessant zijn, of waar je gewoon nieuwsgierig naar bent.
Heb je je nog niet ingeschreven voor een activiteit? Check het schema op de site en schrijf je in bij de desbetreffende praktijk… want jij komt toch ook een kijkje nemen?

21 april bijeenkomst “Samen klaar voor volgend jaar!”

21 april ronden we het OPU-avontuur met de deelnemende praktijken af tijdens de bijeenkomst ‘Samen klaar voor volgend jaar!’
We delen ervaringen, evalueren, en nemen de tips en tops voor volgend jaar mee.
Heb jij als bezoeker nog tips of tops? Laat het ons weten via info@openpraktijkdaguden.nl Jullie ervaringen zijn voor ons van grote waarde!