Schrijf je nu in voor de volgende Open Praktijkdag Uden!
Schrijf je nu in voor de volgende Open Praktijkdag Uden!

Heb je een praktijk die ook door heel Uden gezien zou moeten worden?
Wil je graag deel uitmaken van een sterk netwerk van praktijkhouders in Uden?

Voor de OPU op 11 april 2021 hebben zich 36 praktijken ingeschreven!
Inschrijven voor deze datum is niet meer mogelijk.
Wel kun je ons alvast laten weten dat je interesse hebt voor een volgende keer. Mail ons, dan houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen voor de volgende OPU.
Of schrijf je direct in via het inschrijfformulier op de site!

11 April 2021 Open Praktijkdag Uden
11 April 2021 Open Praktijkdag Uden

Na een groot succes van vorig jaar is er ook dit jaar weer een Open praktijkdag in Uden.
Tijdens deze dag zetten praktijken die Udenaren van binnen of van buiten een beetje mooier maken de deuren open. Inmiddels hebben 36 praktijken zich aangemeld. De deelnemende praktijken presenteren zich hier met hun aanbod. De nieuwe datum van deze dag wordt later op deze site bekend gemaakt.

Open Praktijkdag Uden krijgt nieuwe Site

In november van het jaar 2020 organiseerde de OPU voor haar leden een workshop “Jouw praktijk beter in beeld” waarbij gekeken werd hoe je je website hoger in Google kon krijgen. Brink Design verzorgde deze workshop. Er werd gekeken naar hoe een website in elkaar stak. We kregen dan ook erg veel tips over teksten, maar ook tips over hoe je website qua lay-out tegenwoordig ook de hoogte in Google beïnvloed.  Als OPU kunnen we dan ook niet achterblijven. Onze website moest ook onder handen genomen worden. Dit konden we zelf doen, maar waarom niet het bedrijf inschakelen dat ons juist die tips gaf. Laat maar zien hoe het dan moet. Zo geschiedde het, dat Brink Design de website ging maken.

Men gebruikte de oude elementen in een moderne frisse nieuwe website die klaar is voor de toekomst. Met een intensieve samenwerking hebben we nu een website waar wij heel blij mee zijn.