Coaching & Leren

Coaching & Leren is er speciaal voor kinderen die vastlopen op school.

Heeft uw kind problemen met rekenen, lezen of spelling? Of weet hij niet HOE je moet leren? Dan stellen we samen een plan op hoe we uw kind het beste kunnen begeleiden. Ik werk niet met traditionele methodes omdat ik ervan overtuigd ben dat kinderen al heel veel wél beheersen. Gedurende de begeleiding stel ik continu het plan bij, m.a.w. dat wat het kind beheerst, slaan we over. Daar waar uw kind vastloopt, staan we stil.

Ook kan uw kind bij mij terecht voor coaching:

Problemen als faalangst, slechte weerbaarheid, geen motivatie, verkeerde werkhouding…. allemaal even vervelend. Als u merkt dat uw kind het spannend vindt om naar school te gaan of misschien wel helemaal niet meer naar school zou willen gaan of ineens slecht cijfers haalt,  dan is het tijd om actie te ondernemen.

Kindercoaching is een laagdrempelige manier om kinderen hierin te begeleiden. In een veilige omgeving werken we aan het zelfvertrouwen wat vaak aan het begin staat van bovengenoemde problemen. Je zal eerst in jezelf moeten geloven alvorens je de rest van de wereld aan kan. Dit doen we d.m.v. spelletje, praten, bewegen en/of creativiteit. We kiezen dat, wat het beste bij het kind past.

 

Wendy Elie
Coaching & Leren

Lentemorgen 37
5406 AL Uden

Tel: 06-51809089

wendy@coachingenleren.nl
www.coachingenleren.nl