Schrijf je nu in voor de volgende Open Praktijkdag Uden!
Schrijf je nu in voor de volgende Open Praktijkdag Uden!

Heb je een praktijk die ook door heel Uden gezien zou moeten worden?
Wil je graag deel uitmaken van een sterk netwerk van praktijkhouders in Uden?

Voor de OPU op 11 april 2021 hebben zich 36 praktijken ingeschreven!
Inschrijven voor deze datum is niet meer mogelijk.
Wel kun je ons alvast laten weten dat je interesse hebt voor een volgende keer. Mail ons, dan houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen voor de volgende OPU.
Of schrijf je direct in via het inschrijfformulier op de site!

11 April 2021 Open Praktijkdag Uden
11 April 2021 Open Praktijkdag Uden

Na een groot succes van vorig jaar is er ook dit jaar weer een Open praktijkdag in Uden.
Tijdens deze dag zetten praktijken die Udenaren van binnen of van buiten een beetje mooier maken de deuren open. Inmiddels hebben 36 praktijken zich aangemeld. De deelnemende praktijken presenteren zich hier met hun aanbod. De nieuwe datum van deze dag wordt later op deze site bekend gemaakt.

Onbewust-Bewust

Hoi, ik ben Emiel Verhoeven en ik ben energetisch systeem therapeut bij Onbewust-Bewust in Uden. Ik geef consulten en ik doe huisreinigingen.

Consulten
Tijdens een consult kan ik afstemmen op uw onderbewuste en voelen wat de oorzaak is van uw klacht. Ik begeleid u naar uw onbewuste blokkades, zodat u daarmee aan de slag kunt en uw klachten blijvend verminderen/oplossen. U kunt tijdens een consult oude onverwerkte ervaringen (blokkades) aankijken, verwerken en loslaten. Zodat de nieuwe zelfkennis, en die oude ervaringen, u een duurzame groei gaan opleveren. U gaat van klacht naar kracht.

Huisreinigingen
Ook kom ik bij veel bij mensen thuis om hun huis te reinigen. Mensen vragen mijn hulp als bijvoorbeeld: de kinderen of zijzelf slecht slapen, ze het gevoel hebben in huis bekeken te worden, er ‘dingen’ gehoord of gezien worden, enz. Ervaart u ook een of meerdere van deze klachten, dan is de kans groot dat er energieën/entiteiten in uw huis aanwezig zijn. Entiteiten/geesten willen soms iets vertellen aan de bewoners. Anderen zijn gebonden aan de locatie en kunnen niet verder. In beide gevallen reinig ik het huis eerst met salie. Om daarna contact te zoeken met de entiteit(en) en ze verder te helpen.

Mocht u meer informatie willen of contact met me willen opnemen, dan kunt u me bereiken op: 06-19917439.

U kunt ook meer informatie vinden op mijn website:
www.onbewust-bewust.nl , waar u tevens via de contactpagina een bericht kunt achterlaten.

De consulten vinden plaats bij Flow aan de Nieuwe Markt 3C in Uden. Op deze locatie kunt u me ook vinden tijdens de Open praktijkdag.

Ik zie u graag op 11 april op de Open praktijkdag en voel u vrij om contact op te nemen.