Inmiddels de 6e OPU!
Inmiddels de 6e OPU!

Dit jaar vindt alweer de 6e editie van de Open Praktijkdag in Uden plaats.
Ben je nieuwsgierig naar de deelnemende praktijken? Op deze site stellen zij zich alvast aan je voor.
Wil je meer weten over hun werkwijze en aanbod? Kom dan een kijkje nemen op 16 april 2023!

16 april 2023 Open Praktijkdag Uden
16 april 2023 Open Praktijkdag Uden

BEN JIJ NIEUWSGIERIG NAAR HET AANBOD VAN DE PRAKTIJKEN IN UDEN EN OMGEVING?
Op 16 april 2023 openen diverse deelnemende praktijken online of live hun deuren.
Je kan op afspraak kennismaken of meedoen aan gratis workshops of behandelingen.
Zo kan jij ervaren of de behandeling of methode echt bij je past!

Onbewust-Bewust

Hoi, ik ben Emiel Verhoeven en ik ben energetisch systeem therapeut bij Onbewust-Bewust in Uden. Ik geef consulten, workshops en ik verzorg huisreinigingen.

Consulten/Workshops

Tijdens een consult/workshop gaan we werken aan patronen en gevoelens die je belemmeren in het dagelijks leven. Vaak zijn we ons onbewust van de achterliggende reden. Waar komt dat verdriet toch vandaan? Waarom doe ik dit altijd zo? Dit zijn voorbeelden van vragen die ik regelmatig hoor.

Ik ga voelen wat de achterliggende ervaring is die deze klachten veroorzaakt. Daarna gaan we deze ervaring op een veilige manier aankijken, verwerken en loslaten. Zodat de nieuwe zelfkennis, en die oude ervaringen, u een duurzame groei gaan opleveren. U gaat van klacht naar kracht.

Huisreinigingen

Ook kom ik bij veel bij mensen thuis om hun huis te reinigen. Mensen vragen mijn hulp als bijvoorbeeld: de kinderen of zijzelf slecht slapen, ze het gevoel hebben in huis bekeken te worden, er ‘dingen’ gehoord of gezien worden, enz. Ervaart u ook een of meerdere van deze klachten, dan is de kans groot dat er energieën/entiteiten in uw huis aanwezig zijn. Entiteiten/geesten willen soms iets vertellen aan de bewoners. Anderen zijn gebonden aan de locatie en kunnen niet verder. In beide gevallen reinig ik het huis eerst met salie. Om daarna contact te zoeken met de entiteit(en) en ze verder te helpen.

Mocht u meer informatie willen of contact met me willen opnemen, neem dan een kijkje op mijn website: www.onbewust-bewust.nl.

Ik ben te bereiken op: 06-19917439 of mailen naar info@onbewust-bewust.nl

De consulten vinden plaats bij Flow aan de Nieuwe Markt 3C in Uden. Op deze locatie kunt u me ook vinden tijdens de Open praktijkdag.

Ik zie u graag op de Open praktijkdag en voel u vrij om contact op te nemen.