Inmiddels de 5e OPU!
Inmiddels de 5e OPU!

Heb je een praktijk die door heel Uden gezien zou moeten worden?
Wil je graag deel uitmaken van een sterk netwerk van praktijkhouders in Uden en omgeving?

Doe dan mee met de Open Praktijkdag Uden op 10 april 2022.
Schrijf je direct in via het inschrijfformulier op de site, dit kan tot 31 oktober 2021!

10 April 2022 Open Praktijkdag Uden
10 April 2022 Open Praktijkdag Uden

Na een groot succes van vorig jaar is er ook komend jaar weer een Open Praktijkdag in Uden.
Tijdens deze dag zetten praktijken de deuren open voor geïnteresseerden.
Ben je nieuwsgierig naar het aanbod van de praktijken in Uden en omgeving? De deelnemende praktijken presenteren zich hier met hun aanbod.

Oils4kidz

Een lichter leven voor kinderen met autismespectrumstoornissen.
Overprikkeling, angsten, sociale problemen en boosheid. Voor veel kinderen met ASS en hun ouders zijn het dagelijks terugkerende problemen.
Praktijk Oils4kidz pakt het probleem bij de wortel aan. Dit soort problemen hebben vaak een biochemische oorsprong. Door disbalansen in het lichaam kan het stressniveau heel hoog zijn, wat voor veel onrust en ontploffingen kan zorgen bij het kind. Het is dan essentieel dat processen in het lichaam beter verlopen, zodat er meer balans komt.
Als orthomoleculair therapeut onderzoekt Femke waar processen niet goed verlopen. Dit resulteert in een volledig individueel afgestemde behandeling.
In Femke’s praktijk vloeien de biochemie en pedagogie op bijzondere wijze samen. Door haar jarenlange ervaring in de jeugdhulpverlening voelen cliënten zich gezien en begrepen. Femke begeleidt kinderen en jongeren naar een lichter leven met minder stress en meer rust in zichzelf.

Oils4kidz combineert een holistische visie met een praktische aanpak.
Naast advies rondom voeding, supplementen en leefstijl zijn er speciale behandelingen waaronder massage, aromatherapie, frequentietherapie en ooracupunctuur. Deze combinatie is zo doeltreffend omdat de cliënt vaak direct verlichting voelt en er tegelijkertijd een plan ligt voor de lange termijn.

Voor meer informatie over de mogelijkheden neem vrijblijvend contact op!
Oils4kidz
Femke Dassen
Uden 06-23828754
femke@oils4kidz.nl