Inmiddels de 5e OPU!
Inmiddels de 5e OPU!

Heb je een praktijk die door heel Uden gezien zou moeten worden?
Wil je graag deel uitmaken van een sterk netwerk van praktijkhouders in Uden en omgeving?

Doe dan mee met de Open Praktijkdag Uden op 10 april 2022.
Schrijf je direct in via het inschrijfformulier op de site, dit kan tot 31 oktober 2021!

10 April 2022 Open Praktijkdag Uden
10 April 2022 Open Praktijkdag Uden

Na een groot succes van vorig jaar is er ook komend jaar weer een Open Praktijkdag in Uden.
Tijdens deze dag zetten praktijken de deuren open voor geïnteresseerden.
Ben je nieuwsgierig naar het aanbod van de praktijken in Uden en omgeving? De deelnemende praktijken presenteren zich hier met hun aanbod.

Mount Effortless

Een moeiteloos leven gun ik iedereen! Maar hoe dan? Dat kan toch helemaal niet?! Vaak lijkt dat moeiteloze leven zo ver weg wanneer je dagelijks stress ervaart of last hebt van angsten, onzeker bent of twijfelt over van alles. Hoe kom je daar nu vanaf?

In de sessies bij mij ga je ervaren dat je oude pijn, angsten en andere belemmeringen blijvend achter je kunt laten en dat er een gezonde levenshouding voor terug komt.

Ik werk met Mind Eye Power, een eenvoudige, milde en goed-werkende manier om van overleven naar moeiteloos leven te gaan. Oogbewegingen samen met milde aandacht geven elke keer weer een prachtig resultaat: van stress naar balans, van angst naar vertrouwen, van hardnekkige overtuiging naar inzicht.

Als ervaringsdeskundige coach ik graag vrouwen met stress- en/of burn-outklachten deze blijvend te overwinnen. Hierbij gaan we eerst zorgen voor minder stress. Daarna ga je onderliggende oorzaken opsporen en pakken we deze bij de wortel aan. Een nieuw perspectief komt in zicht!

Hierdoor kun je jouw grenzen beter aangeven en je energie blijft in balans. Je zit letterlijk beter in je vel.

Eveneens richt ik me op de jongvolwassenen. Deze groep heeft te maken met een diverse problematiek, zoals angsten, prestatie- en groepsdruk, keuzestress en uitstelgedrag.

In een rustige, open en vriendelijke setting kom je tot bloei en kun jij je weer gaan ontwikkelen! In de sessies kom je van je angsten af, weet je hoe je met stress om kunt gaan waardoor je er veel minder last van hebt. Je kunt je eigen keuzes maken zonder last te hebben van eventuele groepsdruk. Je leert dus ook ‘nee’ zeggen, waardoor je beter in balans blijft. Je leven wordt hierdoor een stuk leuker en moeitelozer.

Neem contact op voor een gratis ontdekkingssessie.

Nienke Klijnsma

www.mounteffortless.nl

info@mounteffortless.nl

Zoggelstraat 11, 5404 NC Uden

06-44740069