Inmiddels de 6e OPU!
Inmiddels de 6e OPU!

Dit jaar vindt alweer de 6e editie van de Open Praktijkdag in Uden plaats.
Ben je nieuwsgierig naar de deelnemende praktijken? Op deze site stellen zij zich alvast aan je voor.
Wil je meer weten over hun werkwijze en aanbod? Kom dan een kijkje nemen op 16 april 2023!

16 april 2023 Open Praktijkdag Uden
16 april 2023 Open Praktijkdag Uden

BEN JIJ NIEUWSGIERIG NAAR HET AANBOD VAN DE PRAKTIJKEN IN UDEN EN OMGEVING?
Op 16 april 2023 openen diverse deelnemende praktijken online of live hun deuren.
Je kan op afspraak kennismaken of meedoen aan gratis workshops of behandelingen.
Zo kan jij ervaren of de behandeling of methode echt bij je past!

Moodz & Mindz

Mijn naam is Tanja van den Akker. Ik ben enthousiast over de werking van mindfulness en dat breng ik graag op anderen over. Mijn studie heb ik gevolgd bij het Radboud UMC centrum voor mindfulness.  Daardoor heb ik inzicht in de werkingsmechanisme van mindfulness en wetenschappelijke onderzoeken gekregen en ik heb zelf ervaren dat mindfulness veel kan betekenen en dat vind ik geweldig! De geluiden van deelnemers aan de training zijn heel positief en het brengt mensen vooral inzichten in patronen en rust in hun dagelijks leven.

Mindfulness is bewust in het moment aanwezig zijn. Je stapt van de automatische piloot af en bent je volledig bewust van alles wat er om je heen gebeurt maar ook van alles wat er in je lijf gebeurt. Het enige wat je hierbij nodig hebt is je ademhaling. Het is een vaardigheid die je jezelf eigen kunt maken. Door stil te staan bij gevoelens in je lijf en je gedachten te leren bekijken neemt de automatische reactie op stress af en neemt het zelfvertrouwen toe.

Vier duidelijke voordelen van mindfulness zijn, een betere focus, beter omgaan met stress, een beter geheugen en beter gedrag. Het helpt je om rustig te blijven tijdens stressvolle momenten. Mensen die een training gevolgd hebben vertellen beter gebruik te kunnen maken van hun vermogen om vanuit kracht en wijsheid om te gaan met alles wat zich in het leven voordoet.

In 8 bijeenkomsten van ongeveer 2,5 uur ga je aan de slag met praktische oefeningen door middel van het doen van meditatievormen en lichte yoga oefeningen.

De training vindt plaats bij Speelleercentrum de Wijde Wereld. Op deze locatie kun je mij ook vinden tijdens de Open Praktijkdag.

Wees welkom!

Mocht je graag wat meer willen weten over wat mindfulness voor je kan betekenen info@moodz-mindz.nl of neem een kijkje op mijn website www.moodz-mindz.nl

Tanja van den Akker

Moodz & Mindz

Info@moodz-mindz.nl

Helmteken 24 Uden

0619194494