Schrijf je nu in voor de volgende Open Praktijkdag Uden!
Schrijf je nu in voor de volgende Open Praktijkdag Uden!

Heb je een praktijk die ook door heel Uden gezien zou moeten worden?
Wil je graag deel uitmaken van een sterk netwerk van praktijkhouders in Uden?

Voor de OPU op 11 april 2021 hebben zich 36 praktijken ingeschreven!
Inschrijven voor deze datum is niet meer mogelijk.
Wel kun je ons alvast laten weten dat je interesse hebt voor een volgende keer. Mail ons, dan houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen voor de volgende OPU.
Of schrijf je direct in via het inschrijfformulier op de site!

11 April 2021 Open Praktijkdag Uden
11 April 2021 Open Praktijkdag Uden

Na een groot succes van vorig jaar is er ook dit jaar weer een Open praktijkdag in Uden.
Tijdens deze dag zetten praktijken die Udenaren van binnen of van buiten een beetje mooier maken de deuren open. Inmiddels hebben 36 praktijken zich aangemeld. De deelnemende praktijken presenteren zich hier met hun aanbod. De nieuwe datum van deze dag wordt later op deze site bekend gemaakt.

Miniminds

MiniMinds neemt de kinderen mee in de wereld van kikker Kees. Dit karakter leert ze in acht weken tijd hoe ze om kunnen gaan met gevoelens, gedachten, emoties en prikkels in en buiten zichzelf. Zeer belangrijk in een wereld waarin kinderen continue prikkels binnenkrijgen. Door de training leert een kind ontspannen en voelen wat er zijn lijf en hoofd gebeurt. Dit heeft een positieve werking op hoe een kind zich voelt en zich gedraagt.

Wij passen de training “Aandacht werkt, methode Eline Snel” toe. Deze training is speciaal ontwikkeld voor kinderen en jongeren. Gebaseerd op de achtweekse mindfulness training voor volwassenen ontwikkeld door Jon Kabat-Zinn.
Spelenderwijs leren wij kinderen hun aandacht te kalmeren en te stabiliseren, zodat ze meer rust kunnen vinden in hun hoofd. Een ‘ont-streste’ geest leert beter, vindt andere oplossingen voor dezelfde problemen en reageert minder impulsief vanuit de automatische piloot.

Heb je interesse en wil je meer informatie, neem dan contact op met:

Marjolein Nijen Twilhaar
MiniMinds
Groeneweg 24, 5401 AB, Uden
Tel: 0625051024
www.miniminds.nl