Schrijf je nu in voor de volgende Open Praktijkdag Uden!
Schrijf je nu in voor de volgende Open Praktijkdag Uden!

Heb je een praktijk die ook door heel Uden gezien zou moeten worden?
Wil je graag deel uitmaken van een sterk netwerk van praktijkhouders in Uden?

Voor de OPU op 11 april 2021 hebben zich 36 praktijken ingeschreven!
Inschrijven voor deze datum is niet meer mogelijk.
Wel kun je ons alvast laten weten dat je interesse hebt voor een volgende keer. Mail ons, dan houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen voor de volgende OPU.
Of schrijf je direct in via het inschrijfformulier op de site!

11 April 2021 Open Praktijkdag Uden
11 April 2021 Open Praktijkdag Uden

Na een groot succes van vorig jaar is er ook dit jaar weer een Open praktijkdag in Uden.
Tijdens deze dag zetten praktijken die Udenaren van binnen of van buiten een beetje mooier maken de deuren open. Inmiddels hebben 36 praktijken zich aangemeld. De deelnemende praktijken presenteren zich hier met hun aanbod. De nieuwe datum van deze dag wordt later op deze site bekend gemaakt.

deel afbeelding schema

Meld je nu GRATIS aan!

Alles wat je wil weten, ontdek je tijdens de OPU wanneer je nu gratis aanmeldt. Je ontdekt meer over de persoon achter de praktijk, de behandeling methode en de praktijkruimte.

De flyer is inmiddels bij je op de mat gevallen, of je leest hem hier digitaal. Hierin kan je kennismaken met alle 36 deelnemers van de Open Praktijkdag Uden.  Ze vertellen kort wat zij doen in hun praktijk en in de timetable vind je het volledige aanbod van Open Praktijkdag Uden op 11 april 2021.

Je kan gratis meedoen aan (online) workshops, behandelingen, lezingen of gewoon kennismaken, door je gratis aan te melden. Hoe je een afspraak maakt of aanmeldt, vind je terug in de laatste kolom van de timetable.