Inmiddels de 5e OPU!
Inmiddels de 5e OPU!

Heb je een praktijk die door heel Uden gezien zou moeten worden?
Wil je graag deel uitmaken van een sterk netwerk van praktijkhouders in Uden en omgeving?

Doe dan mee met de Open Praktijkdag Uden op 10 april 2022.
Schrijf je direct in via het inschrijfformulier op de site, dit kan tot 31 oktober 2021!

10 April 2022 Open Praktijkdag Uden
10 April 2022 Open Praktijkdag Uden

Na een groot succes van vorig jaar is er ook komend jaar weer een Open Praktijkdag in Uden.
Tijdens deze dag zetten praktijken de deuren open voor geïnteresseerden.
Ben je nieuwsgierig naar het aanbod van de praktijken in Uden en omgeving? De deelnemende praktijken presenteren zich hier met hun aanbod.

Massagesalon Uden

Hoi ik ben Björn van Mierlo. Wat begon als hobby heb ik geprofessionaliseerd en omgezet tot mijn beroep. In de laatste jaren heb ik diverse opleidingen en cursussen gevolgd waarmee ik diverse certificaten behaald heb. Deze opleidingen heb ik allemaal gevolgd bij de Welness Academie. In 2019 ben ik een eigen massagepraktijk begonnen in hartje Uden.

Masseren doe ik vanuit mijn hart en met passie. Als masseur krijg ik veel voldoening als u na de massage volledig ontspannen de massagepraktijk verlaat. Verwonderd over hoe u in een uur tijd alle stress achter u laat en weer volledig opgeladen bent. Daar doe ik het voor.

Door ervaringen in mijn praktijk ben ik me verder gaan verdiepen in de massages, zo zijn er uitbreidingen van diverse massages gekomen met onder ander sport-, hotstone-, cupping- en kruidenstempelmassages.

Een goede massage kan veel opleveren. Om de juiste keuze te maken uit het brede aanbod is het van belang dat ik weet wat u verwacht of wat de klachten zijn, vandaar dat ik altijd start met een intakegesprek en van daaruit bepalen we samen de juiste behandeling.

Geïnteresseerd? Bel, app, mail of boek online je afspraak zelf in.

Graag zie ik u in mijn salon.