Inmiddels de 5e OPU!
Inmiddels de 5e OPU!

Heb je een praktijk die door heel Uden gezien zou moeten worden?
Wil je graag deel uitmaken van een sterk netwerk van praktijkhouders in Uden en omgeving?

Doe dan mee met de Open Praktijkdag Uden op 10 april 2022.
Schrijf je direct in via het inschrijfformulier op de site, dit kan tot 31 oktober 2021!

10 April 2022 Open Praktijkdag Uden
10 April 2022 Open Praktijkdag Uden

Na een groot succes van vorig jaar is er ook komend jaar weer een Open Praktijkdag in Uden.
Tijdens deze dag zetten praktijken de deuren open voor geïnteresseerden.
Ben je nieuwsgierig naar het aanbod van de praktijken in Uden en omgeving? De deelnemende praktijken presenteren zich hier met hun aanbod.

Lijfgeluk

Heb jij al alles geprobeerd om af te vallen, maar heeft nog niets gewerkt op de lange termijn? Ben je gefrustreerd met jezelf dat je het diëten en sporten maar niet vol kan houden? Zie jij in de spiegel alleen maar vetkwabben, muffin tops en cellulitis?

Jarenlang vertelde ik als personal trainer / voedingsdeskundige wat en hoeveel je moet eten en sporten om af te vallen. Ik zag vrouwen enthousiast aan de slag gaan, gedisciplineerd zichzelf afmatten en restricties opleggen, om vervolgens, nadat ze hun doelen bereikt hadden, weer terug te vallen in oude patronen en zich doodongelukkig te voelen met zichzelf en met de extra kilo’s. Dit was niet alleen een aanslag op hun lichaam, maar ook op hun mentale welzijn. Zo wilde ik niet langer werken, ik wilde deze vrouwen echt helpen zich gelukkiger te voelen in hun lijf.

Lijfgeluk

Met het “Leef Lief voor je Lijf”-programma dat ik speciaal heb ontwikkeld voor vrouwen, help ik jou om jouw focus op de weegschaal te verleggen en een prioriteit van jezelf te maken. Ik laat je zien hoe je weer met oprechte liefde, waardering en dankbaarheid in contact kunt komen met je lichaam zodat je kan luisteren naar de signalen die zij afgeeft. Hierdoor kun jij jouw unieke behoeften in kaart brengen en intuïtief keuzes maken voor jezelf die een balans tussen voeding, voldoening en plezier waarborgen. Jij wordt de expert van jouw lichaam!

Het resultaat

  • Geen talloze regels meer waar je je aan moet houden, dus ook geen kans meer op falen;
  • Jouw relatie met eten en bewegen is zo natuurlijk geworden, dat je er niet lang meer over na hoeft te denken en schuldgevoelens en schaamte zijn verleden tijd;
  • Je hoeft je dromen niet langer uit te stellen totdat je bepaalde doelstellingen gehaald hebt, want je bent er al;
  • Je voelt je tevreden in je lichaam en je bent trots op wat ze allemaal kan;
  • Je houdt tijd en ruimte in je hoofd en lijf over voor die dingen die jouw leven zo bijzonder maken.
  • Dit is LIJFGELUK!

Naast coaching geef ik ook yoga-lessen (privé en in groep) en organiseer ik wekelijks Walk&Yoga lessen op de mooiste plekjes van Uden.

Wil je meer weten of heb je vragen? Ga naar de website en meld je aan voor een vrijblijvend intakegesprek, of stuur me een bericht via Whatsapp.

Liefs Kalli

Kallinigta Mulders

Lijfgeluk | Voeding & Vitaliteit

www.lijfgeluk.nl

info@lijfgeluk.nl | 06-11110281

www.instagram.com/leefliefvoorjelijf