Schrijf je nu in voor de volgende Open Praktijkdag Uden!
Schrijf je nu in voor de volgende Open Praktijkdag Uden!

Heb je een praktijk die ook door heel Uden gezien zou moeten worden?
Wil je graag deel uitmaken van een sterk netwerk van praktijkhouders in Uden?

Voor de OPU op 11 april 2021 hebben zich 36 praktijken ingeschreven!
Inschrijven voor deze datum is niet meer mogelijk.
Wel kun je ons alvast laten weten dat je interesse hebt voor een volgende keer. Mail ons, dan houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen voor de volgende OPU.
Of schrijf je direct in via het inschrijfformulier op de site!

11 April 2021 Open Praktijkdag Uden
11 April 2021 Open Praktijkdag Uden

Na een groot succes van vorig jaar is er ook dit jaar weer een Open praktijkdag in Uden.
Tijdens deze dag zetten praktijken die Udenaren van binnen of van buiten een beetje mooier maken de deuren open. Inmiddels hebben 36 praktijken zich aangemeld. De deelnemende praktijken presenteren zich hier met hun aanbod. De nieuwe datum van deze dag wordt later op deze site bekend gemaakt.

LIEVScoaching

Persoonlijke coaching voor hooggevoelige (toekomstige) professionals.
Kom uit je hoofd en in je hart, vergroot je (harts)bewustzijn en doorbreek ongewenste gedragspatronen en overtuigingen.

Je komt keer op keer dezelfde patronen tegen en je wilt leren HOE je hier zelf mee aan de slag kan gaan. Je wilt nu echt patronen leren doorbreken en transformeren. Je wilt je als volwassene leren bevrijden van een pijnlijk verleden en toegang krijgen tot je gevoelswereld. Je wilt jezelf, je hooggevoeligheid (HSP) accepteren, zijn wie je in essentie bent en doen wat bij je past. Je wilt jezelf leren helen van binnen uit waardoor veranderingen duurzaam zijn. En het lukt je niet om dit in je eentje te realiseren. Ik kan je als persoonlijke HSP coach voor (toekomstig) professionals helpen om je patronen op te sporen en zicht te krijgen op onderliggende mechanismen die je weerhouden om je doelen en dromen te realiseren.

Tijdens de coaching krijg je inzichten over jezelf en het effect van de plek en rol die je (onbewust) inneemt in je familie- of organisatiesysteem. Vervolgens ontvang je van mij als coach passende, praktische tools om zelf aan de slag te gaan met die kanten (gedachten, overtuigingen, gedrag) die je niet langer dienen en je heel veel energie kosten. Op deze manier kun je je bewustzijn vergroten en de taal van je lichaam leren begrijpen. Je leert de verbinding met jezelf te herstellen door jezelf te helen zodat je meer in je kracht komt. Je leert te luisteren naar je hart en vertrouwen op je intuïtie. Hierdoor ervaar je meer geluk, rust en kun je vanuit dankbaarheid en vertrouwen genieten van wat er allemaal is en van wat er op je pad komt.

Ik werk op maat zowel mentaal, energetisch, systemisch, spiritueel, emotioneel, fysiek als intuïtief. Onder andere vanuit de Vrouwenkrachtmethode.

Lieda van Stigt I HSP coach LIEVScoaching I www.lievscoaching.nl I Lieda@LIEVScoaching.nl I Wijsthoek 455 in Uden I 06-16930439

“ HAVE THE COURAGE TO BE YOURSELF “