Inmiddels de 6e OPU!
Inmiddels de 6e OPU!

Dit jaar vindt alweer de 6e editie van de Open Praktijkdag in Uden plaats.
Ben je nieuwsgierig naar de deelnemende praktijken? Op deze site stellen zij zich alvast aan je voor.
Wil je meer weten over hun werkwijze en aanbod? Kom dan een kijkje nemen op 16 april 2023!

16 april 2023 Open Praktijkdag Uden
16 april 2023 Open Praktijkdag Uden

BEN JIJ NIEUWSGIERIG NAAR HET AANBOD VAN DE PRAKTIJKEN IN UDEN EN OMGEVING?
Op 16 april 2023 openen diverse deelnemende praktijken online of live hun deuren.
Je kan op afspraak kennismaken of meedoen aan gratis workshops of behandelingen.
Zo kan jij ervaren of de behandeling of methode echt bij je past!

Lief je rouw

Liefde en rouw zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Rouwen laat je stilstaan bij datgene wat je liefhad of nooit hebt gehad. Bij verlies en rouw denken we snel aan ziekte en het sterven van een dierbaar persoon, maar rouw en verlies omvat zoveel meer. Sommige verliezen zijn minder zichtbaar en minder sociaal erkend. Dit betekent niet dat dit verlies niet veel pijn kan doen.

Voor mij is het van belang dat alle pijn en verdriet er mag zijn. Het gaat er niet om hoe erg hetgeen is, maar welke betekenis het verlies voor iemand heeft. In mijn begeleiding zie ik mezelf als een tijdelijke gids die met je meereist naar de diepe dalen van je verdriet en verlies, opzoek naar jouw veerkracht. Ik kan het niet voor je wegnemen, wel kan ik inzicht, (h)erkenning en handvaten geven in jouw processen.

In mijn praktijk bied ik individuele rouw- verlies- en levensbegeleiding. Rouwen gaat over loslaten, opnieuw betekenis geven en jezelf weer verbinden met het leven zoals het nu is. Mijn blik is systemisch. Dit houdt o.a. in dat ik kijk naar een groter geheel, jouw plek in jouw systeem. Samen proberen we zicht te krijgen op patronen en dynamieken. We bekijken waar je vandaan komt, waar je nu staat en waar je heen wilt en welke (creatieve) werkvorm het beste bij jou past.

Naast individuele begeleiding geef ik verschillende creatieve workshops gerelateerd en rouw en verlies en bied ik sinds kort rouwcirkels aan. De kracht van deze cirkel is dat er vanuit verbinding ruimte gegeven kan worden in wat rouwt in jou.

Tijdens de Open Praktijkdag kun je o.a. deelnemen aan een rouwcirkel, kennis komen maken met mij en mijn praktijk en aansluiten bij een interactieve lezing over verlies en herstel.

Graag ontmoet ik jou op 16 april 2023.

Lief je rouw

Reni de Bie

www.liefjerouw.nl / info@liefjerouw.nl/ 06-45868375

Muntmeester 280 Uden