Inmiddels de 6e OPU!
Inmiddels de 6e OPU!

Dit jaar vindt alweer de 6e editie van de Open Praktijkdag in Uden plaats.
Ben je nieuwsgierig naar de deelnemende praktijken? Op deze site stellen zij zich alvast aan je voor.
Wil je meer weten over hun werkwijze en aanbod? Kom dan een kijkje nemen op 16 april 2023!

16 april 2023 Open Praktijkdag Uden
16 april 2023 Open Praktijkdag Uden

BEN JIJ NIEUWSGIERIG NAAR HET AANBOD VAN DE PRAKTIJKEN IN UDEN EN OMGEVING?
Op 16 april 2023 openen diverse deelnemende praktijken online of live hun deuren.
Je kan op afspraak kennismaken of meedoen aan gratis workshops of behandelingen.
Zo kan jij ervaren of de behandeling of methode echt bij je past!

Judith Bergevoet A.C.T.

In ons huidige, maatschappelijke en sociale bestaan, worden we vaak geleefd. De hectiek van vandaag bezorgt ons vaak onbalans. Om de balans te herstellen, zijn velen van ons bezig met een zoektocht.

De drukte van ons bestaan, een gebrek aan de juiste kennis en soms onwetendheid maakt die zoektocht vaak tot een eindeloze weg. In mijn praktijk help ik je de juiste balans te vinden en je eigen regie over je leven terug te nemen.

Wil jij groeien op het gebied van gedrag, gedachten, voedingspatroon, beweegpatroon, overtuigingen, emoties, missie, motivatie, daadkracht?

Ik breng mensen letterlijk en figuurlijk in beweging met als doel het realiseren van een duurzame gedragsverandering. Samen werken we aan het vinden van jouw pad door de diepere oorzaken te ontdekken. Door waar te nemen, te voelen, te ervaren voordat we een stap voorwaarts maken. Zo werken we aan bewustwording van de ingrediënten van een gezonde leefstijl waarin jij het stuur van jouw leven in handen neemt en houdt.

Samen werken we aan jouw gezondheid vanuit een integrale werkwijze met vijf invalshoeken. Daardoor kom jij in je kracht, op een manier die bij jou past.

  • Fysiek: goed voor je lichaam zorgen is de basis voor een goede gezondheid.
  • Sociaal-emotioneel: effectief met je emoties omgaan bevordert je vitaliteit.
  • Mentaal: sommige overtuigingen brengen je verder, anderen belemmeren je juist.
  • Zingeving: waarden en drijfveren voor hoe je in het leven staat.
  • Regie: verantwoordelijkheid nemen voor je eigen leven, jezelf doelen stellen waar je warm voor loopt en hiervoor prioriteiten stellen, zodat je deze doelen ook daadwerkelijk bereikt.

Op basis van deze invalshoeken bepalen we samen de aandachtspunten en maken we een stappenplan dat bij je past. Hier begint de verbetering van jouw leefstijl. Je moet het zelf doen, maar je hoeft het niet alléén te doen.

Het resultaat van deze aanpak is dat ik mij niet focus op één gebied, maar op ‘de totaalmens’. Deze aanpak richt zich op de samenhang tussen de vijf invalshoeken. Het voordeel is dat dit een langdurig effect en duurzame gedragsverandering oplevert. Je voelt je (weer) fit, gezond, vitaal, gelukkig en raakt lichamelijk en geestelijk in balans.