Schrijf je nu in voor de volgende Open Praktijkdag Uden!
Schrijf je nu in voor de volgende Open Praktijkdag Uden!

Heb je een praktijk die ook door heel Uden gezien zou moeten worden?
Wil je graag deel uitmaken van een sterk netwerk van praktijkhouders in Uden?

Voor de OPU op 11 april 2021 hebben zich 36 praktijken ingeschreven!
Inschrijven voor deze datum is niet meer mogelijk.
Wel kun je ons alvast laten weten dat je interesse hebt voor een volgende keer. Mail ons, dan houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen voor de volgende OPU.
Of schrijf je direct in via het inschrijfformulier op de site!

11 April 2021 Open Praktijkdag Uden
11 April 2021 Open Praktijkdag Uden

Na een groot succes van vorig jaar is er ook dit jaar weer een Open praktijkdag in Uden.
Tijdens deze dag zetten praktijken die Udenaren van binnen of van buiten een beetje mooier maken de deuren open. Inmiddels hebben 36 praktijken zich aangemeld. De deelnemende praktijken presenteren zich hier met hun aanbod. De nieuwe datum van deze dag wordt later op deze site bekend gemaakt.

Je lijf als kompas

Je lijf als kompas, begeleidt vrouwen terug te keren bij zichzelf. Zodat je meer ontspannen en met vertrouwen kunt gaan leven op jouw manier en in jouw tempo!
Vaak gaan we maar we door en zijn we druk met de wereld en de mensen om ons heen. En zo kun je jezelf kwijt raken. Terwijl juist vertragen en werkelijk stilstaan om te luisteren naar je lijf je veel kan brengen. Het brengt je bij je gevoelens, gedachten en emoties in het moment. Wanneer je aanwezig kan zijn bij dat wat er is in het hier en nu, ontstaat er ontspanning en rust. Datgene wat we vaak zo zoeken.
Vaak willen gevoelens vooral gezien en gevoeld worden en verzachten ze vanzelf wanneer ze aandacht krijgen. Het gaat weer stromen. Door te luisteren naar de diepe wijsheid van je lijf, kom je weer in contact met wie je werkelijk bent.

Sessies lichaamsgerichte psychotherapie en coaching.
Lichaamsgerichte therapie gaat ervan uit dat lichaam en geest een samenwerkend geheel zijn. Daarom ga ik niet alleen met je in gesprek, maar onderzoeken we je thema ook lijfelijk, via oefeningen, adem, expressie en beweging.
In de sessies staat jouw vraag centraal en ik begeleid je bij het luisteren naar de wijsheid van jouw lichaam. Dit doe ik ook door ruimte te maken voor alles wat er is in jou. Voor voelen is moed nodig. Ik stem af op jouw tempo en bied je een veilige setting. Ik geef geen antwoorden, wel kan ik je bij staan bij het vinden van je eigen antwoorden.

Interesse? Wil je meer weten of een afspraak maken? Je bent welkom!

Annemarie Geraets
annemarie.geraets@gmail.com | www.jelijfalskompas.nl
Bellen of app: 06-22640211
Praktijkadres: Schutveldstraat 29, Uden