Inmiddels de 5e OPU!
Inmiddels de 5e OPU!

Heb je een praktijk die door heel Uden gezien zou moeten worden?
Wil je graag deel uitmaken van een sterk netwerk van praktijkhouders in Uden en omgeving?

Doe dan mee met de Open Praktijkdag Uden op 10 april 2022.
Schrijf je direct in via het inschrijfformulier op de site, dit kan tot 31 oktober 2021!

10 April 2022 Open Praktijkdag Uden
10 April 2022 Open Praktijkdag Uden

Na een groot succes van vorig jaar is er ook komend jaar weer een Open Praktijkdag in Uden.
Tijdens deze dag zetten praktijken de deuren open voor geïnteresseerden.
Ben je nieuwsgierig naar het aanbod van de praktijken in Uden en omgeving? De deelnemende praktijken presenteren zich hier met hun aanbod.

Integrale Coaching en Therapie voor mens en dier

De oorzaak én ook de oplossing voor vele lichamelijke en emotionele klachten, is terug te vinden in ons onderbewustzijn.

Tijdens mijn coachsessies ga ik samen met jou, je kind of je dier, op zoek naar wat je weerhoudt om je vrij van een belemmerend gevoel of lichamelijke- of psychische klachten en in optimale verbinding met jezelf, GOED te VOELEN.

Achter 90% van onze klachten gaan emotionele blokkade’s schuil. Vaak op onbewust niveau.

NEI, Neuro Emotionele Integratie, is een methode om emotionele problemen, lichamelijke klachten of ongewenst gedrag bij zowel mensen als dieren op een vriendelijke en vaak snelle manier definitief op te lossen. Daar zijn geen lange praatsessies of pijnlijke herbelevingen voor nodig waardoor deze therapievorm als zeer prettig wordt ervaren.

Deze krachtige methode is succesvol gebleken voor mensen en dieren met vele uiteenlopende klachten.

Denk hierbij aan:
– allerhande lichamelijke klachten
– allerlei soorten angsten
– verslavingen
– eetstoornissen
– depressie- en burnoutklachten
– allergieën
– problemen met zwanger raken
– ADD/ADHD, dyslexie
– slaapproblemen

En bij dieren:
– in huis plassen
– ongewenst/veranderend gedrag
– lichamelijke klachten
– angsten
– allergische reacties, jeuk
– problemen bij training

Naast de NEI methode maak ik ook gebruik van mijn kennis van methodieken als NLP, acupressuur, bachremedies, coachingskaarten en ben ik ReikiMaster en dierentolk.

Dierentolk | ReikiMaster | NEIcoach
Lonneke Andringa
www.paardingesprek.nl

 

Wil jij jezelf graag verlossen van je onzekerheid of slapeloosheid? Of heb een lichamelijke klacht waarvan de oorzaak maar niet duidelijk wordt? Is het juist je dier dat plots ander gedrag laat zien en heb je geen idee hebt wat er aan de hand is?
Gedurende een sessie gaan we samen op zoek naar de onbewuste aanleiding, die maakt dat jij je niet vrij van klachten kunt voelen. Dat doen we o.a met de unieke, vriendelijke en snelle NEI methode.

Trauma, pijn, indrukwekkende gebeurtenissen, opgedaan vanaf je geboorte en zelfs daarvoor, zijn soms te heftig en te veel om direct bewust te begrijpen en verwerken. Onze hersenen zijn geprogrammeerd om al die heftige informatie vervolgens onverwerkt op te slaan in onze rechterhersenhelft. Vanuit die rechterhersenhelft gaan die gevoelens na verloop van tijd als stoorzender werken om aandacht te vragen.

Dat kan door je vaak onzeker te voelen. Of door ongewenst gedrag te laten zien. Maar ook door klachten als allergie, slaapproblemen, darmproblemen, bedplassen, niet zwanger kunnen raken, ADD/ADHD, dyslexie, angsten, depressie- en burn out klachten etc.

Door de blokkade of onverwerkte en onbewuste herinnering op te sporen en je weer van bewust te worden, kunnen we deze alsnog terplekke verwerken en integreren in de linkerhersenhelft. Hierdoor zullen de linker- en rechterhersenhelft weer in balans raken t.a.v deze herinnering, waarna de daaraan gekoppelde klacht definitief losgelaten wordt.

Het is hierbij niet nodig om oud zeer opnieuw te beleven. Neuro Emotionele Integratie, NEI, is een zachte en snelle techniek; 1 tot 3 sessies zijn vaak al voldoende om een klacht te verhelpen, een gedragspatroon los te laten of een verandering in gang te zetten. Je gaat naar huis met nieuwe inzichten en een prachtige investering in jezelf, kind of dier!

Naast de NEI methode maak ik gebruik van mijn kennis van methodieken als NLP, acupressuur, familie opstellingen, gebruik ik Bloesemremedies, coachingskaarten, essentiële olieën en ben ik dierentolk en ReikiMaster.

Integrale coaching en therapie
Lonneke Andringa
www.flowuden.nl | www.paardingesprek.nl praktijklonneke@gmail.com | 06 81790549
Flow Uden, Nieuwe Markt 3c, 5401HB Uden (Achter klankkelder)