Inmiddels de 6e OPU!
Inmiddels de 6e OPU!

Dit jaar vindt alweer de 6e editie van de Open Praktijkdag in Uden plaats.
Ben je nieuwsgierig naar de deelnemende praktijken? Op deze site stellen zij zich alvast aan je voor.
Wil je meer weten over hun werkwijze en aanbod? Kom dan een kijkje nemen op 16 april 2023!

16 april 2023 Open Praktijkdag Uden
16 april 2023 Open Praktijkdag Uden

BEN JIJ NIEUWSGIERIG NAAR HET AANBOD VAN DE PRAKTIJKEN IN UDEN EN OMGEVING?
Op 16 april 2023 openen diverse deelnemende praktijken online of live hun deuren.
Je kan op afspraak kennismaken of meedoen aan gratis workshops of behandelingen.
Zo kan jij ervaren of de behandeling of methode echt bij je past!

Het VisieOn

Hoi, ik ben Saskia Verbruggen uit Uden en met ons bedrijf Het VisieOn geven we inzicht en bewustwording in: kleur, talenten en persoonlijkheid. We geven adviezen, begeleiding en persoonlijke coachingĀ  voor particulieren en voor diverse MKB bedrijven.

De 3 bouwstenen die we aanbieden om jou als persoon zichtbaar te maken bestaan uit: Innerlijk, het zien van jouw kwaliteiten en jouw mogelijkheden. Uiterlijk, wat wil jij zichtbaar maken vanuit jouw persoonlijkheid.

Spiegel jezelf vergroot je zelfvertrouwen en versterk je kracht & impact!

Onderweg heb ik als kind veel meegekregen, hierdoor zag ik mijn kans om als 18- jarige een eigen onderneming te starten. Ook als ondernemer, docent, professional en coach heb ik veel mensen begeleid van jong tot oud die vooruit willen komen voor meer zelfvertrouwen, visie, structuur, geluk en zichtbaarheid.

Hoe ben ik begonnen? Ik ben bij het uiterlijk, ( de buitenkant) begonnen, in het kappersvak als docent en ondernemer. Daarna het totale uiterlijke plaatje. Ik heb gewerkt als professional Hair & Make-up Artist voor t.v., foto, film en theater en heb gezien wat uiterlijk doet. Ik heb met duizenden mensen meegekeken in de spiegel, hoe wil jij gezien worden? Daarna kwam de spiegel van het innerlijk, d.m.v. coaching opleidingen en methodes. Wat een toevoeging!

Als Scherpzinnige Professional werk ik spiegelend! Innerlijk en uiterlijk.

Ondernemers, professionals en ondernemende mensen help ik het liefst. Sterke persoonlijkheden die zich ook kwetsbaar durven op te stellen en die daardoor open staan voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Je komt niet helemaal uit de verf en wil meer onafhankelijkheid. D.m.v. mijn coaching en begeleiding kom jij in balans.

Stel jezelf open! Omarm de kracht van kwetsbaarheid!