Inmiddels de 5e OPU!
Inmiddels de 5e OPU!

Heb je een praktijk die door heel Uden gezien zou moeten worden?
Wil je graag deel uitmaken van een sterk netwerk van praktijkhouders in Uden en omgeving?

Doe dan mee met de Open Praktijkdag Uden op 10 april 2022.
Schrijf je direct in via het inschrijfformulier op de site, dit kan tot 31 oktober 2021!

10 April 2022 Open Praktijkdag Uden
10 April 2022 Open Praktijkdag Uden

Na een groot succes van vorig jaar is er ook komend jaar weer een Open Praktijkdag in Uden.
Tijdens deze dag zetten praktijken de deuren open voor geïnteresseerden.
Ben je nieuwsgierig naar het aanbod van de praktijken in Uden en omgeving? De deelnemende praktijken presenteren zich hier met hun aanbod.

Gewoon jij en ik

Mijn naam is Sandra Wientjens-Megens, ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen.
Sinds ik zelf moeder ben, zie, voel en ervaar ik hoe mooi dat is.

Onvoorwaardelijke liefde! Een uitdaging en een enorme groei en ontwikkeling, vooral ook voor jezelf.

Door mijn eigen ervaringen in het ouderschap ben ik gerichte opleidingen gaan volgen. Ik blijf mezelf nog steeds graag ontwikkelen. Door middel van opleidingen en aangaan wat er op mijn pad komt. Ten eerste deed en doe ik dat voor mezelf en mijn eigen gezin. Ik heb in April 2019 mijn eigen praktijk aan huis geopend “Gewoon jij en ik”. Omdat ik het graag wil delen, omdat ik voel dat dit is wat ik wil doen.

Ik help graag, ik zorg graag en zie graag dat mensen zich goed voelen, goed in hun vel zitten en in hun kracht kunnen staan. Kinderen en hun ouders, jongeren en (jong) volwassenen die vastlopen in het drukke, vaak prestatiegerichte leven van onze huidige maatschappij. Op welke manier dan ook. De combinatie van energetische behandelingen, coaching en ademhaling is daar een mooie mix voor.

Door te luisteren, te kijken wat eraan ten grondslag ligt, gaan we naar de kern. Samen zoeken naar een fijne oplossing. Dat bereiken we door middel van gesprekken, coaching in combinatie met energetische behandelingen om je te ondersteunen. Een holistische blik op je klacht.

Dat geeft inzicht, zodat je er anders naar kan kijken en handelen.

Waardoor de klacht verdwijnt, je minder problemen ervaart en of er beter mee om kan gaan.

Jij gewoon helemaal jezelf mag zijn!

Voor meer informatie verwijs ik je graag naar mijn website: www.gewoonjijenik.nl

Sandra Wientjens-Megens
Luttelveld 18, Zeeland
info@gewoonjijenik.nl

Ik ontmoet je graag tijdens de Open Praktijkdag Uden.