Inmiddels de 5e OPU!
Inmiddels de 5e OPU!

Heb je een praktijk die door heel Uden gezien zou moeten worden?
Wil je graag deel uitmaken van een sterk netwerk van praktijkhouders in Uden en omgeving?

Doe dan mee met de Open Praktijkdag Uden op 10 april 2022.
Schrijf je direct in via het inschrijfformulier op de site, dit kan tot 31 oktober 2021!

10 April 2022 Open Praktijkdag Uden
10 April 2022 Open Praktijkdag Uden

Na een groot succes van vorig jaar is er ook komend jaar weer een Open Praktijkdag in Uden.
Tijdens deze dag zetten praktijken de deuren open voor geïnteresseerden.
Ben je nieuwsgierig naar het aanbod van de praktijken in Uden en omgeving? De deelnemende praktijken presenteren zich hier met hun aanbod.

Fundament Voetreflex

Ook dit jaar doe ik met veel plezier mee aan de Open Praktijkdag Uden, ik vind het belangrijk om als massagetherapeut zichtbaar en toegankelijk te zijn voor iedereen. Wees welkom in mijn praktijk om kennis te maken met voetreflextherapie, ooracupunctuur en karakteranalyse. Op deze dag biedt ik (afhankelijk van drukte) korte massages aan en mini-workshops karakteranalyse via de tenen. Kom ervaren wat massage voor je zou kunnen betekenen, of hoe ooracupunctuur je bv van je hooikoorts af kan helpen.

Tevens ben ik aangesloten bij het netwerk Massage bij kanker. Door zeer specifieke extra opleidingen kan ik, wanneer u te maken heeft(gehad) met kanker, een veilige en persoonlijk afgestemde massage geven. Voetreflex bij oncologie kan verlichting geven bij bv verlies van energie, misselijkheid, problemen met slaap. Voor Massage bij kanker kan het hele lichaam in aanmerking komen, niet alleen de voeten. Tijdens de open dag vertel ik u er graag meer over of nodig u uit voor een proefmassage.

Kom voelen en ervaren!

Op mijn website www.fundamentvoetreflex.nl vind u veel extra informatie over de diverse behandelingen.