Inmiddels de 5e OPU!
Inmiddels de 5e OPU!

Heb je een praktijk die door heel Uden gezien zou moeten worden?
Wil je graag deel uitmaken van een sterk netwerk van praktijkhouders in Uden en omgeving?

Doe dan mee met de Open Praktijkdag Uden op 10 april 2022.
Schrijf je direct in via het inschrijfformulier op de site, dit kan tot 31 oktober 2021!

10 April 2022 Open Praktijkdag Uden
10 April 2022 Open Praktijkdag Uden

Na een groot succes van vorig jaar is er ook komend jaar weer een Open Praktijkdag in Uden.
Tijdens deze dag zetten praktijken de deuren open voor geïnteresseerden.
Ben je nieuwsgierig naar het aanbod van de praktijken in Uden en omgeving? De deelnemende praktijken presenteren zich hier met hun aanbod.

Forwrd Consult & Content

Al 11 jaar help ik mensen met allerlei hulpvragen over werk- en privésituaties. Krijg je energie van dat wat je doet? Is de balans tussen werk en privé goed? Hoe ga je om met angst? Hoe zorg je dat je je grenzen goed blijft aangeven, ook in lastige situaties? Coaching vind ik het mooiste wat er is. Samen onderzoeken waar bepaalde problematiek vandaan komt, zoeken naar nieuwe inzichten en in beweging komen. Die laatste stap zet jij, ik geef je een duwtje in de goede richting.

Voor we een coachingstraject starten, maken we eerst kennis. Dit kan online of op locatie, net wat jij het fijnst vindt. Tijdens dit vrijblijvende gesprek onderzoeken we jouw coachingsvraag. Soms is deze direct helder, soms is hier meer tijd voor nodig. Dat is allebei prima. Als we een klik hebben en jouw hulpvraag duidelijk is, starten we een serie gesprekken. Jij geeft aan wanneer je voldoende handvatten hebt om zelf verder te kunnen.
Coachen begint bij mij door heel goed te luisteren en te kijken. Niet alles wordt hardop gezegd. In mijn werk combineer ik technieken en methodes met persoonlijke inzichten. Authenticiteit, verbinding, betrokkenheid én humor staan daarin centraal. Ik verdiep mij graag in jou als persoon, iedereen is immers anders. Daag je mij uit om jou uit te dagen? Neem dan vrijblijvend contact met me op.
Hartelijke groet,
Merel van Veenendaal
Forwrd Consult & Content
Efferen 208
5403 XN Uden

Merel@forwrd.nu
06-29561911

Https://www.forwrd.nu