Inmiddels de 6e OPU!
Inmiddels de 6e OPU!

Dit jaar vindt alweer de 6e editie van de Open Praktijkdag in Uden plaats.
Ben je nieuwsgierig naar de deelnemende praktijken? Op deze site stellen zij zich alvast aan je voor.
Wil je meer weten over hun werkwijze en aanbod? Kom dan een kijkje nemen op 16 april 2023!

16 april 2023 Open Praktijkdag Uden
16 april 2023 Open Praktijkdag Uden

BEN JIJ NIEUWSGIERIG NAAR HET AANBOD VAN DE PRAKTIJKEN IN UDEN EN OMGEVING?
Op 16 april 2023 openen diverse deelnemende praktijken online of live hun deuren.
Je kan op afspraak kennismaken of meedoen aan gratis workshops of behandelingen.
Zo kan jij ervaren of de behandeling of methode echt bij je past!

Forwrd Coaching & Training

Wie durft te verdwalen, vindt nieuwe wegen! Wil je veranderen, dan ligt de sleutel bij jezelf. Maar hoe pak je dat aan en welke weg bewandel je? Dat hoef je gelukkig niet alleen te doen.

Forwrd Training & Coaching inspireert en begeleidt professionals om terugkerende gedragspatronen blijven te doorbreken en hier anders mee om te gaan zodat je zelf de regie kan nemen en houden in jouw loopbaan. Dit doe ik door naar jou als professional te kijken maar vooral naar de mens achter de professional. Op die manier kan ik jou helpen de beste versie van jezelf te worden. Zodat jij kunt gaan leven vanuit jouw persoonlijke authenticiteit en vanuit jouw eigen regie! En kunt genieten van de reis in plaats van alleen de bestemming. Er is onderweg zoveel moois te zien en beleven!

Je kunt bij Forwrd Training & Coaching terecht voor individuele coaching (zowel zakelijk als particulier) eventueel gecombineerd met een talentenscan om jouw potentieel inzichtelijk te maken.

Ook verzorg ik diverse workshops en groepstrainingen op het gebied van soft skills, persoonlijke effectiviteit & persoonlijk leiderschap.

Wil je meer weten over Forwrd Training & Coaching of wil je weten of ik iets voor je kan betekenen? Kijk dan op www.forwrd.nu.

Nieuwsgierig? Twijfel dan niet om contact op te nemen. Want soms ben je dichter bij een nieuwe stap in de goede richting dan je denkt. Je krijgt altijd een eerlijk en oprecht advies van mij. En vragen staat immers vrij.

Merel van Veenendaal
Forwrd Training & Coaching
Efferen 208, 5403 Xn Uden

06-29561911 | Merel@forwrd.nu | www.forwrd.nu