Schrijf je nu in voor de volgende Open Praktijkdag Uden!
Schrijf je nu in voor de volgende Open Praktijkdag Uden!

Heb je een praktijk die ook door heel Uden gezien zou moeten worden?
Wil je graag deel uitmaken van een sterk netwerk van praktijkhouders in Uden?

Voor de OPU op 11 april 2021 hebben zich 36 praktijken ingeschreven!
Inschrijven voor deze datum is niet meer mogelijk.
Wel kun je ons alvast laten weten dat je interesse hebt voor een volgende keer. Mail ons, dan houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen voor de volgende OPU.
Of schrijf je direct in via het inschrijfformulier op de site!

11 April 2021 Open Praktijkdag Uden
11 April 2021 Open Praktijkdag Uden

Na een groot succes van vorig jaar is er ook dit jaar weer een Open praktijkdag in Uden.
Tijdens deze dag zetten praktijken die Udenaren van binnen of van buiten een beetje mooier maken de deuren open. Inmiddels hebben 36 praktijken zich aangemeld. De deelnemende praktijken presenteren zich hier met hun aanbod. De nieuwe datum van deze dag wordt later op deze site bekend gemaakt.

Extra SEO Workshop 10 november

Afgelopen week werd tijdens de persconferentie van Mark Rutte de tweede workshop SEO gegeven in de Flow te Uden voor Open Praktijkdag Uden. In de twee workshops schoven de ondernemers Blijvend anders, Groot en Krachtig, Je lijf als kompas, Lievscoaching, Mans Coaching, Met Hanny, Miniminds, Onbewust-Bewust, SIJS kindercoaching, Vivendy, Yogable, Carin Wennink, Met Hanny, Elke Sport aan. Hierbij leerden ze hun website hoger in Google te krijgen. Zeker in deze tijd is je site zichtbaar hebben voor jou potentiele klanten belangrijk.

Roy van Brink-Multimedia geeft aan dat het toch altijd spannend is om voor een groepje ondernemers je verhaal te doen. Komt het verhaal wat we willen vertellen goed over, is het niet te ingewikkeld et cetera. Een dag na deze tweede workshop kreeg hij een mail. En daar is hij zeer trots op.

“Vanmorgen was ik met gasten met een activiteit in het bos. Dat was heel erg fijn, maar ik kon vannacht bijna niet slapen om alles wat ik gisteren bij jou geleerd heb, aan mijn website te gaan aanpassen.
Dat zou mijn advies aan jou zijn als je meer trainingen gaat geven.
Waarschuw je gasten dat ze de volgende twee dagdelen vrij moeten plannen om aan hun websites te gaan werken!

Je staat vertrouwd voor de groep, hebt een leuk gevoel voor humor en je bent deskundig. Niet noodzakelijkerwijs in die volgorde, maar meer heb je niet nodig, toch?”

Carin Wennink –www.carinwennink.nl

Een mooier compliment konden we niet krijgen, zegt Roy. Het inspireren en activeren is dus gelukt!

Wil jij meedoen op dinsdag 10 november? Er is nog plek voor 2 personen. Inloop vanaf 19.15u, start 19.30u. Meld je direct aan door een mail te sturen naar:
info@openpraktijkdaguden.nl