Inmiddels de 6e OPU!
Inmiddels de 6e OPU!

Dit jaar vindt alweer de 6e editie van de Open Praktijkdag in Uden plaats.
Ben je nieuwsgierig naar de deelnemende praktijken? Op deze site stellen zij zich alvast aan je voor.
Wil je meer weten over hun werkwijze en aanbod? Kom dan een kijkje nemen op 16 april 2023!

16 april 2023 Open Praktijkdag Uden
16 april 2023 Open Praktijkdag Uden

BEN JIJ NIEUWSGIERIG NAAR HET AANBOD VAN DE PRAKTIJKEN IN UDEN EN OMGEVING?
Op 16 april 2023 openen diverse deelnemende praktijken online of live hun deuren.
Je kan op afspraak kennismaken of meedoen aan gratis workshops of behandelingen.
Zo kan jij ervaren of de behandeling of methode echt bij je past!

Cawen

Mijn dochter (destijds 11) omschreef mijn werk als ‘jij inspireert mensen‘. Ik inspireer het liefst zo dat jij jezelf kunt zien en laten zien voor wie je ten puurste bent.

Zelf omschrijf ik mijn werk als drempelhoeden. Om een verandering in je gedachten, woorden of handelen te bewerkstelligen, laat je iets ouds los en je kiest voor iets nieuws. Je gaat een drempel over. Terwijl je dat doet, hoed ik jou in je proces. Mijn uitgangspunt is dat als je een vraag stelt, je het antwoord al in je draagt. Samen scheppen we de ruimte waar jouw antwoord ontdekt kan worden.

Twee grote inspiratiebronnen tijdens ons werk zijn de natuur en het labyrint. In een wandelconsult kijken we naar je vraag met de wijsheid van de natuur. Een begeleide loop in het labyrint geeft je op een andere manier inzicht bij de bochten en hobbels op je pad en wijst je in de richting van je bestemming.

Ik bied je een open blik, breng je graag naar de kern, inspireer met humor en een sprankel. Met mijn handen en voeten op de aarde, en open voor de spirituele kant van het leven. Tijdens mijn werk put ik uit verschillende opleidingen (zoals Kleuren-Wijs, Levenspriesteres en Rouwvrouw) en vele studies en interessegebieden (zoals natuurwerk, energiewerk, labyrintwerk en motivatiewerk).

Neem eens een kijkje op www.Cawen.nl, waar je ook de online mogelijkheden vindt. Of bel me, voor een telefonische kennismaking of het maken van een afspraak: 06 1158 7204. En natuurlijk kun je ook mailen: welkom@cawen.nl.

Met een hartelijke groet en graag tot ziens!

Cawen
Carin Wennink
Rozenobel 1
5406 BV Uden
T: 0611587204 | M: welkom@cawen.nl | W: www.Cawen.nl