Inmiddels de 5e OPU!
Inmiddels de 5e OPU!

Heb je een praktijk die door heel Uden gezien zou moeten worden?
Wil je graag deel uitmaken van een sterk netwerk van praktijkhouders in Uden en omgeving?

Doe dan mee met de Open Praktijkdag Uden op 10 april 2022.
Schrijf je direct in via het inschrijfformulier op de site, dit kan tot 31 oktober 2021!

10 April 2022 Open Praktijkdag Uden
10 April 2022 Open Praktijkdag Uden

Na een groot succes van vorig jaar is er ook komend jaar weer een Open Praktijkdag in Uden.
Tijdens deze dag zetten praktijken de deuren open voor geïnteresseerden.
Ben je nieuwsgierig naar het aanbod van de praktijken in Uden en omgeving? De deelnemende praktijken presenteren zich hier met hun aanbod.

Cawen

Wil je iets ouds achter je laten zodat je klaar bent voor een nieuwe stap? Ben je op zoek naar een frisse blik of een nieuwe invalshoek om je situatie te verbeteren? Handel je graag met hoofd en hart in balans? Weet je dat jij de verbinding bent tussen hemel en aarde? Hou je van de natuur en jouw natuur?

Ik noem mijn coachwerk drempelhoeden. Je wilt de drempel over en soms heb je daar moed voor nodig, of is het gewoon fijn als iemand je in je proces helpt. De drempelhoedster! Je kunt bij mij terecht voor een sessie in een traditionele setting, voor een wandelconsult of voor een begeleide wandeling door het labyrint (en dat iets heel anders dan een doolhof!).

Als natuurtolk neem ik je graag mee naar buiten. De natuur spiegelt je hoe je met je vraagstukken of situaties in je leven om kunt gaan. Ook kan het je laten zien hoe iedereen een waardevol deel van het geheel is. Door met een open blik en open hart te kijken, kun je deze boodschappen ontvangen. Ik help je met het oefenen voor zo’n open blik en open hart, en als tolk help ik je hoe je de boodschappen kunt uitleggen. Je bent welkom voor een wandelconsult of volg eens een online training met de natuur en de kosmos als je leermeesters. Daarnaast kun je heerlijk mee naar buiten in verschillende workshops.

Neem eens een kijkje op www.Cawen.nl. Of bel me, om telefonisch kennis te maken of een afspraak te maken: 0611587204. En natuurlijk kun je ook mailen: welkom@cawen.nl.

Met een hartelijke groet en graag tot ziens!

Cawen & Labyrinspiratie
Carin Wennink
Rozenobel 1
5406 BV Uden
T: 0611587204 | M: welkom@cawen.nl | W: www.Cawen.nl