Inmiddels de 5e OPU!
Inmiddels de 5e OPU!

Heb je een praktijk die door heel Uden gezien zou moeten worden?
Wil je graag deel uitmaken van een sterk netwerk van praktijkhouders in Uden en omgeving?

Doe dan mee met de Open Praktijkdag Uden op 10 april 2022.
Schrijf je direct in via het inschrijfformulier op de site, dit kan tot 31 oktober 2021!

10 April 2022 Open Praktijkdag Uden
10 April 2022 Open Praktijkdag Uden

Na een groot succes van vorig jaar is er ook komend jaar weer een Open Praktijkdag in Uden.
Tijdens deze dag zetten praktijken de deuren open voor geïnteresseerden.
Ben je nieuwsgierig naar het aanbod van de praktijken in Uden en omgeving? De deelnemende praktijken presenteren zich hier met hun aanbod.

Blijvend Anders

Praktijk voor alles wat met emoties en gevoelens te maken heeft.

Bij mij krijg je geen vragenlijsten en je hoeft ook niet weer je hele verhaal te vertellen. Je hoeft ook geen langdurige therapie te volgen. Je hoeft alleen maar met een open mind te luisteren.
Bij mij krijg je namelijk eerst van A tot Z uitgelegd hoe je houding en gedrag is ontstaan, hoe je dat in stand houdt, en wat je kunt doen om daar zonder strijd duurzame veranderingen in aan te brengen. We gaan het daarom eerst hebben over je denken, emoties, gevoelens, hoe je verleden het heden nog kan bepalen, wat je bewustzijn is en hoe dat werkt, hoe je lijf op dit alles reageert en wat omstandigheden met je doen.
Eerst weten, dan doen is het motto.
De ervaring laat zien dat als je eenmaal begint te begrijpen hoe het allemaal werkt in jezelf, je vanzelf ontdekt waar het nog niet goed werkt. Je weet dan ook gelijk waar je mee aan de slag kunt gaan.

Bij mij krijg je de benodigde kennis en inzichten, daarin ontdek je waar en hoe het bij jezelf nog niet goed werkt en daarna creëer je jouw eigen weg en wijze om wat krom is weer recht te buigen.
Je creëert als het ware je eigen therapie en die sluit altijd aan bij jezelf en zal dus ook effectief zijn.

De kennis en inzichten overdracht neemt twee tot drie sessies in beslag. Daarna ga je er zelf mee aan de gang en zal er meer tijd tussen de vervolgsessies nodig zijn. Die tijd is nodig om te ervaren, te onderzoeken en zelf je aanpassingen uit te proberen. Gemiddeld ben je bij mij in totaal zeven tot acht sessies bezig.

Praktijk Blijvend anders
Snavelbiesstraat 12 te Landhorst
0624110827
website:www.blijvendanders.nl
email-adres:info@blijvendanders.nl