Schrijf je nu in voor de volgende Open Praktijkdag Uden!
Schrijf je nu in voor de volgende Open Praktijkdag Uden!

Heb je een praktijk die ook door heel Uden gezien zou moeten worden?
Wil je graag deel uitmaken van een sterk netwerk van praktijkhouders in Uden?

Voor de OPU op 11 april 2021 hebben zich 36 praktijken ingeschreven!
Inschrijven voor deze datum is niet meer mogelijk.
Wel kun je ons alvast laten weten dat je interesse hebt voor een volgende keer. Mail ons, dan houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen voor de volgende OPU.
Of schrijf je direct in via het inschrijfformulier op de site!

11 April 2021 Open Praktijkdag Uden
11 April 2021 Open Praktijkdag Uden

Na een groot succes van vorig jaar is er ook dit jaar weer een Open praktijkdag in Uden.
Tijdens deze dag zetten praktijken die Udenaren van binnen of van buiten een beetje mooier maken de deuren open. Inmiddels hebben 36 praktijken zich aangemeld. De deelnemende praktijken presenteren zich hier met hun aanbod. De nieuwe datum van deze dag wordt later op deze site bekend gemaakt.

Blij in Balans

Gedragsverandering
Wanneer je besluit om je leefstijl te willen veranderen omdat je niet tevreden bent met hoe je nu bent, zal je dit zelf moeten doen. Er is geen pil voor uitgevonden die dit kan waarmaken, maar hoe pak je dit nu aan?

Je leefstijl daadwerkelijk gaan veranderen is vaak niet zo gemakkelijk. Met een doel voor ogen houd je dit vaak een aantal weken vol. Zodra je jouw doel hebt gehaald verval je langzaam maar zeker terug in je oude gewoonten en doe je hetzelfde als voorheen.

Het zijn jouw belemmerende patronen, gedachten, emoties, het moeten van jezelf, die ervoor zorgen dat je op de automatische piloot blijft doorgaan. Dit helpt je niet om te worden wie je werkelijk wilt zijn.

Met behulp van de ACT methode ga ik je vaardigheden leren waardoor je minder op de automatische piloot gaat leven. Je leert stil te staan en te kiezen op basis wat jij persoonlijk belangrijk vindt. Wat maakt dat het belangrijk is voor jou om af te vallen, aan te komen, een betere balans te krijgen, fitter te worden of lekkerder in je vel te zitten?

Wat levert het op?
Met behulp van het coachtraject en tools leer je vaardigheden om jouw belemmerende patronen en of gewoonten te doorbreken. Helaas gaat het behalen van jouw doelstelling niet zonder het doorstaan van bergen en dalen.

De coaching met de ACT methode helpt jou om tegenslagen te overwinnen en sterker uit het dal op te staan. Op deze manier is het leefstijlprogramma geen afzien maar jezelf ontwikkelen naar blijvende gedragsverandering. Waardoor je op de lange termijn meer rust ervaart en wordt wie je werkelijk wilt zijn.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een Gratis kennismakingsgesprek https://www.blijinbalans.nl/contact

Mieke Sweekhorst
Blij in Balans
Gording 93
5406 CN Uden
T: 0613800478
E: mieke@blijinbalans.nl
I: www.blijinbalans.nl