Inmiddels de 5e OPU!
Inmiddels de 5e OPU!

Heb je een praktijk die door heel Uden gezien zou moeten worden?
Wil je graag deel uitmaken van een sterk netwerk van praktijkhouders in Uden en omgeving?

Doe dan mee met de Open Praktijkdag Uden op 10 april 2022.
Schrijf je direct in via het inschrijfformulier op de site, dit kan tot 31 oktober 2021!

10 April 2022 Open Praktijkdag Uden
10 April 2022 Open Praktijkdag Uden

Na een groot succes van vorig jaar is er ook komend jaar weer een Open Praktijkdag in Uden.
Tijdens deze dag zetten praktijken de deuren open voor geïnteresseerden.
Ben je nieuwsgierig naar het aanbod van de praktijken in Uden en omgeving? De deelnemende praktijken presenteren zich hier met hun aanbod.

Babs Lenders

Zondag 11 april zet ik mijn praktijkdeuren open en ben je van harte welkom om een kijkje te nemen in mijn praktijk!

In mijn praktijk, Babs Lenders praktijk voor Dramatherapie, behandel ik kinderen, jongeren en volwassenen wanneer zij zijn vastgelopen in hun ontwikkeling of in hun leven. Mijn therapie richt zich op rouw- en verliesverwerking, hulpvragen omtrent gescheiden ouders, gedrag – en/of ontwikkelingsstoornissen, angstproblemen en sociaal-emotionele problemen. Ook hulpvragen over het vergroten van je zelfvertrouwen, verbeteren van je zelfbeeld en omgaan met allerlei gevoelens komen aanbod in mijn praktijk.

Dramatherapie is een ervaringsgerichte en procesgerichte behandelvorm, dat zich richt op het bereiken van verandering in denken, voelen en handelen. Dramatherapie biedt de mogelijkheid voor mensen om in spel te ervaren wat er speelt in hun leven en hiermee tijdens de therapie te oefenen of te experimenteren. Ik creëer een veilige omgeving die je uitnodigt tot het vormgeven en tonen van ervaringen en ideeën. Ook kan spel duidelijk maken wat de werkelijke emoties zijn, om zo weer in contact te komen met je emoties. Hierdoor worden ervaringen en inzichten opgedaan, die meegenomen kunnen worden naar de wereld van alledag.

Toneelspelen is mijn passie en in al die jaren dat ik toneel speel zie ik wat de kracht ervan is. Het biedt nieuwe inzichten, geeft je een krachtig gevoel, biedt de veiligheid om te oefenen met ander gedrag en laat je ervaren wat je allemaal kan of graag zou willen kunnen!

Voor mij als therapeut is het belangrijk dat degene die naar mijn praktijk komt zich op zijn of haar gemak voelt en zich vertrouwd gaat voelen met mij en de therapie. Op die manier ontstaat er veiligheid, vertrouwen en vrijheid om te werken aan hulpvragen en doelen voor de behandeling.
Ik stem af op jouw behoeften.

Babs Lenders, Praktijk voor Dramatherapie
Bronkhorstsingel 9 in Uden
www.babslenders.nl | info@babslenders.nl |06-46345971