Schrijf je nu in voor de volgende Open Praktijkdag Uden!
Schrijf je nu in voor de volgende Open Praktijkdag Uden!

Heb je een praktijk die ook door heel Uden gezien zou moeten worden?
Wil je graag deel uitmaken van een sterk netwerk van praktijkhouders in Uden?

Voor de OPU op 11 april 2021 hebben zich 36 praktijken ingeschreven!
Inschrijven voor deze datum is niet meer mogelijk.
Wel kun je ons alvast laten weten dat je interesse hebt voor een volgende keer. Mail ons, dan houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen voor de volgende OPU.
Of schrijf je direct in via het inschrijfformulier op de site!

11 April 2021 Open Praktijkdag Uden
11 April 2021 Open Praktijkdag Uden

Na een groot succes van vorig jaar is er ook dit jaar weer een Open praktijkdag in Uden.
Tijdens deze dag zetten praktijken die Udenaren van binnen of van buiten een beetje mooier maken de deuren open. Inmiddels hebben 36 praktijken zich aangemeld. De deelnemende praktijken presenteren zich hier met hun aanbod. De nieuwe datum van deze dag wordt later op deze site bekend gemaakt.

Anja van den Hoven

Graag ontvang ik je in mijn salon waar ik werk met de producten van Maria-Galland en Medex!
Iedere behandeling is een beleving en we kijken samen wat het beste is voor jouw huid!
Mijn naam is Anja van den Hoven en al 30 jaar werk ik met veel plezier in de salon met de producten van Maria-Galland en Medex. Ieder bezoek en behandeling voelt als een mini-vakantie.
Ik begin met een uitgebreide huidanalyse en we bespreken samen de karakteristieken van je huid en wat de mogelijkheden zijn. De massages bij de verschillende behandelingen zijn uniek en worden op basis van je persoonlijke huid karakteristieken gegeven. Enkele voorbeelden zijn: Bij Lift’ Expert geef ik een bindweefselmassage en bij de Activ’age worden je armen handen en decolleté heerlijk gemasseerd. Je huid wordt heerlijk gereinigd en gepeeld. Een peeling zorgt voor huidverjonging. Hoe ouder je wordt hoe trager de cellen zich vernieuwen en met een peeling stimuleer je de cel-vernieuwing. Graag help ik je om je huid in optimale conditie te houden. En met gebruik van de producten thuis inclusief de salonbehandelingen geeft dat prachtige resultaten.
Op 11 april ben je van harte welkom om mijn salon te bezoeken en de producten te bekijken en te voelen.
Ook kan je opgemaakt worden . Dat bespreken we ook altijd samen om met een minimale hoeveelheid make-up het beste naar voren te halen. En je ontvangt tips en trucs. Ook kan je kennis maken met de vernieuwde hydraterende lijn Hydra global. Deze herstelt de natuurlijke vochtbalans en geeft nieuwe energie..
Wimpers en wenkbrauwen verven en harsen zijn ook behandelingen waarvoor je hier terecht kan. Evenals een rugmassage, hand- of voetpakking.
Kortom de moeite waard om mij te bezoeken op 11 april tussen 11 en 3 uur.
Schoonheidssalon Anja van den Hoven
Klemvogel 42
5404 PN Uden
Tel 0413-261661 / Mobiel-WhatsApp: 06 460 682 96
Email: info@anjavdhoven.nl
Website www.anjavdhoven.nl